Echipament de protecție la locul de muncă – unde găsim?

Protecția la locul de muncă este extrem de importantă, atât pentru angajat cât și pentru angajator. De multe ori se trece peste acest aspect și aproape de fiecare dată se dovedește a fi o idee proastă. Angajatul poate suferi chiar și fizic din această cauză, iar angajatorul de cele mai multe ori se alege cu urmări financiare usturătoare.

Așadar, fie că ești angajat sau angajator, aigură-te că protecția de la locul de muncă nu lipsește. O parte importantă pentru ca protecția să fie la standardele impuse de lege, este echipamentul. Din fericire, când este vorba de acest aspect avem de unde alege, pe piață fiind mare diversitate în acest domeniu. Totuși, trebuie să fim atenți să alegem echipamente de calitate, certificate, precum cele de pe ronsalprotect.ro.

Ce trebuie să știți despre ronsalprotect.ro

Firma RONSAL PROTECT confecționează echipamente de protecție a muncii. Din fericire, această firmă se ocupă și de distribuirea lor pe teritorul țării, prin curier.

Care sunt atuurile RONSAL PROTECT?

  • echipamentele de protecție confecționate pot fi personalizate fără costuri suplimentare. Așadar, angajații pot purta echipament personalizat cu logo-ul sau cu motto-ul firmei.
  • echipamentele din gamele R8ED, VISION si 4TECH- sunt certificate  Oeko-Tex® Standard 100. Ce înseamnă acest lucru? Ei, bine, această certificare se oferă produselor textile fabricate din materiale evaluate ca fiind inofensive pentru sănătatea noastră. Testarea este efectuată de 17 institute de testare care împreună formează asociația internaținală Oeko-Tex®.Criteriile după care acestea sunt evaluate, sunt bazate pe cercetări recente și sunt actualizate în permanență.
  • aveți trei standarde de calitate din care puteți alege
  • confecționează echipamente pentru mai multe tipuri de meserii, precum bucătar, mecanic, electrician, instalator, șofer, faianțar, zugrav, doctor și nu numai. Așadar, găsiți și echipament pentru protecție respiratorie, auditivă sau protecție pentru ochi. Cred că e de la sine înțeles că au și căști de protecție și tot felul de salopete comode și funcționale.
salopeta de munca

Echipament de protecție la locul de muncă

La ei pe site găsiți produsele disponibile, dar și un catalog. Puteți alege varianta care vă este mai comodă pentru a alege cele necesare. Tot în acel catalog găsiți și informații despre cum se întrețin/curăță imbrăcămintea și încălțămintea de protecție la locul de muncă. Atât la încălțăminte, cât și la îmbrăcăminte există tabele de mărimi care vă vor ajuta să alegeți ceea ce vi se potrivește.

Am fost plăcut surprinsă să văd că pe site găsim și echipament de lucru la înălțime sau echipament pentru curățenie. Așadar, fie că aveți nevoie de o centură complexă, frânghie răsucită, dar și de lavete industriale, nu e nevoie să dați mai multe comenzi, pe site-uri diferite. Pur și simplu ador site-urile unde găsești tot ceea ce ai nevoie.

Tot din categoria surprizelor plăcute este și secțiunea dedicată reducerilor și numită Reduceri maxime. Acolo veți găsi cel mai bun preț la unele echipamente aflate la lichidare de stoc. Pe lângă aceste reduceri maxime, am observat că au și alte reduceri, care vor influența negreșit întreaga valoare a coletului. Ba chiar mai mult, ne promit că avem parte de surprize plăcute la comenzile mai mari. Ca orice firmă care se respectă și respectă legea, are și politică de retur. Astfel, dacă considerați că ceea ce ați comandat nu este așa cum trebuie să fie, puteți completa formularul de retur disponibil pe site.

Acestea fiind spuse, subliniez un lucru extrem de important… Protecția de la locul de muncă este foarte importantă. E bine să investim în echipamente de protecție necesare, care să fie de calitate și să asigure siguranță. În plus, trebuie să alegem ceva plăcut ochiului, deoarece este important să ne simțim bine întreaga zi. Astfel suntem mai veseli și mai productivi. Pe acest site avem diversitate și cred că e aproape imposibil să nu găsim ceva potrivit pentru nevoile noastre, dar care și să ne placă.

You may also like...

2 Responses

  1. Dana spune:

    Perfect de acord cu tine. Protecția la ocul de munca, asa cum subliniezi este deosebit de importanta. La fel și echipamentul cel mai bun.

  2. Eva Anca spune:

    Da, categoric este important echipamentul de protecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *