De unde am comandat materiale de papetărie și birotică

Publishing Office este un site pe care găsim peste 5000 de produse de birotică și papetărie în stoc. Pe acest site sunt mai mereu diferite reduceri, iar acest lucru nu poate decât să fie benefic pentru noi, care mai mereu avem nevoie de materiale de papetărie sau birotică.

De curând, am plasat și eu o comandă pe Publishing Office și mi-am comandat diferite produse utile. Cam tot ce am luat a fost pentru Maia, care, făcând școala de acasă acum, are nevoie de multe materiale. Bine, ea consuma și înainte multe, deoarece îi place să facă lucru manual.

Ce materiale de papetărie și birotică ne-am comandat de pe Publishing Office

După ce coletul a ajuns la noi, am făcut un video și v-am prezentat produsele comandate. Dar, dacă sunteți ca mine, preferați să citiți decât să urmăriți un video, așadar, vi le voi prezenta și mai jos.

În coletul de la Publishing Office, am avut:

 • un joc creativ libelulă
 • set magnetic creativ, Edding Funtastik, Forest Elf
 • un pix pilot, care scrie și șterge
 • o cutiuță cu agrafe de birou
 • un lipici solid
 • acuarele
 • o foarfecă
 • un bloc de hârtie
 • ghirlandă de baloane
 • o bandă adezivă scotch
materiale de papetarie

Produsele acestea ne-au prins foarte bine zilele acestea și ne-au costat doar 100 RON. Nu știu dacă v-am mai spus că noi ne petrecem perioada de izolare la țară. Așadar, nu am cărat cu noi foarte multe lucruri. În principiu, din cauză că m-am gândit că nu va dura chiar atât de mult această nebunie și nu vom avea nevoie. Totuși, încă durează, iar temele vin în fiecare zi, pentru fiecare materie. Așadar, atât foarfeca, lipiciul și acuarelele au fost deja folosite de multe ori. Din fericire, și-au dovedit calitatea.

De asemenea, pixul care scrie și șterge, ne-a surprins foarte plăcut. E ceva timp de când Maia preferă să scrie cu astfel de pixuri. Mai mereu le-a cumpărat de la chioșcul din curtea școlii. Acum, folosind acest pix de pe Publishing Office, am văzut o mare diferență. Scrie foarte ușor cu el și șterge foarte, foarte bine. Eram obișnuite să rămână urme după ce ștergea, dar acum nu mai este cazul.

Atracția coletului

set creativ, set magnetic, materiale papetarie

Atracția coletului a fost setul magnetic creativ, Edding Funtastik, Forest Elf. L-am pus pe perete, iar Maia se distrează colorându-l cu câteva markere permanente, care erau incluse. Are planuri mari cu el, dar nu vă spun mai multe. Cel mai bine vi-l prezint pe rețelele de socializare atunci când e gata. Acest set a fost o surpriză și pentru mine, deoarece mă așteptam să fie puțin altfel, dar asta nu înseamnă că îmi place mai puțin.

Ghirlanda de baloane nu am folosit-o încă. O păstrăm pentru o petrecere viitoare. Setul creativ libelulă este tare simpatic și plin de sclipici. Încă nu l-am desfăcut, dar îi va veni cândva și lui rândul.

Voi ați comandat până acum de pe Publishing Office? Ce v-ar plăcea să vă comandați? Eu am pus ochii și pe câteva bibliorafturi.

You may also like...

14 Responses

 1. Dana spune:

  O mulțime de produse frumoase și utile. Abia aștept sa văd rezultatul!

 2. Silvia spune:

  Frumoase și utile produsele!!!!

 3. Ioana spune:

  Cunosc site-ul și mă bucur că ne putem achiziționa toate produsele de papetărie dintr-un singur loc.

 4. Simona Banica spune:

  Îmi plac produsele!

 5. Laura spune:

  Pare interesant acest site! Nu am stiut de el. Voi intra, dar o voi face cu soțul lângă mine. Nu stiu să mă opresc, când e vorba de cumpărături pentru școală! 🙂

 6. Nu am auzit până acum de produsele lor, dar se pare că au produse de calitate. O să țin cont pe viitor.

 7. ellafairytale spune:

  Ce fain e setul pentru perete, e practic si le pune imaginatia la lucru copiilor.

 8. Denisa spune:

  Nu am comandat de la ei dar vad ca au multe produse interesante.

 9. Mirela Marin spune:

  Foarte interesant și ingenios gândit pachetul.
  Mă tentează să îl achiziționez și eu pentru produsele pe care le are.
  Site-ul este foarte bun.

 10. Irina spune:

  Sa le folositi cu mare drag. Nu stiam de acest site.

 11. Trebuie sa iau si eu niste produse de papetarie, voi alege cateva si pentru joaca.

 12. Setul magnetic e super! Merge pentru toată lumea

 13. Ce de lucrusoare utile v-ati luat! Plansa aia pare super. Si eu vreau sa imi mai iau bibliorafturi, markere, tempera. Am uitat sa le pun in comanda recenta.

 14. Rokolla spune:

  Mi-am luat si eu cateva produse de pe acest site si au chestii diversificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.