Mascara Blue – Melkior

Înainte de lansarea rimelului Blue de la Melkior, l-am primit pentru testare, dar asta știți deja, doar mă urmăriți pe rețelele de socializare, nu-i așa? Vreau să vă spun că încă de la început am fost impresionată de acest rimel, ambalajul fiind unul foarte atrăgător, cu buline albastre simpatice. Fiica mea a fost extrem de încântată, văzând că există rimel și de altă culoare, nu doar negru.

rimel, mascara

Nu am avut niciun fel de emoție atunci când a ajuns rimelul la mine. Știam că produsele Melkior sunt foarte bune. Am mai folosit produse de la acest brand și toate mi-au plăcut. Nu de foarte mult timp v-am vorbit aici despre rujul lichid by Alexia.

Ce mi-a plăcut mie la Mascara Blue de la Melkior

 • Ambalajul plăcut, despre care v-am spus la începutul articolului și pe care îl puteți vedea în fotografie.
 • Nuanța aleasă. Îmi place această nuanță de albastru. Este o nuanță extrem de plăcută și intensă. Aș purta-o și la haine, dar mai ales pe unghii.
 • Pigmentarea. Nu este nevoie să aplicăm o cantitate mare de rimel pentru a avea rezultatul dorit și apreciat. Astfel, nu încarcăm genele și avem parte de un aspect natural și unic.
 • Peria. Este o perie simplă, dar care își face bine treaba, descâlcind genele și așezându-le la locul lor.
 • Se șterge ușor cu demachiant. Eu am folosit laptele demachiant din gama Apidermin Lejer.

Unde putem purta rimel albastru

Oferindu-ne un aspect vesel și tineresc, putem să îl purtăm la o întâlnire cu prietenii, la o petrecere nepretențioasă sau atunci când ieșim în parc cu cei mici – aceștia fiind foarte încântați de orice este diferit și unic. Poți purta Mascara Blue de la Melkior atunci când dorești să te simți frumoasă, îndrăzneață și veselă!

Voi ce părere aveți despre rimelul în altă culoare decât negru? Folosiți doar rimel negru sau uneori doriți să vă simțiți diferite?

You may also like...

20 Responses

 1. Dana spune:

  Imi place la nebunie nuanta!!!

 2. Eva Anca spune:

  Îl ador! Eu îl port când vreau un look mai deosebit.

 3. Laura spune:

  Cand eram adolescentă folosea rimel albastru, dar cred ca revin la această culoare! Imi place mult!

 4. Silvia spune:

  Sfaturi utile!!!

 5. Tine la apa ? Lungeste genele?

 6. Raluca Anghel spune:

  Rimelul albastru a fost primul pe care l-am folosit..la 13 ani..Ce vremuri! Acum am mai incercat sa l folosesc dar nu mi se mai pare ca mi se potriveste.. poate doar la un party mai tineresc.

 7. E tare frumos rimelul asta. Chiar se vede fain pe gene.

 8. Elvira spune:

  Mă faci să fiu puțin invidioasă. Nu mai folosesc rimel, asta e . Am folosit doar negru.

 9. Illusion spune:

  Eu folosesc rimel maro, am povestit pe blog de ce. Pe scurt: l-am cumpărat din greșeală și parcă mi-a plăcut mai mult cum îmi stă. Nu știu dacă aș purta rimel albastru, nu prea e pe stilul meu, dar am văzut persoane cărora le stă bine.

 10. DanaC spune:

  Mi-a plăcut o perioadă să folosesc rimel în alte culori, albastru şi mov, şi tare greu le găseam. Şi pe cel negru îl folosesc rar pentru că mă machiez rar. Dar cumva mi-ai amintit de adolescență, perioadă în care albastrul de pe gene era fascinant.

 1. 11 iulie 2019

  […] foarte bine că Mascara de la Melkior este de calitate superioară. Încă de când am testat Mascara Blue m-am convins de acest lucru. Totuși, Mascara Waterproof m-a surprins și mai […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *