Ce încălțăminte sport mi-am luat de pe Bonprix

Păi cum să vină Paștele și să nu mă înnoiesc și eu cu ceva? Deși mereu am în wishlist multe lucruri pe Bonprix, de data aceasta mi-am luat doar acești pantofi chuncky Tamaris. Nu mi-am mai putut lua gândul de la ei după ce i-am văzut. I-am comandat și în câteva zile au și ajuns la mine. Dar ce folos că mi-a ajuns rapid comanda, dacă a ajuns deodată cu iarna și nu am putut să-i port imediat…

Dar și când soarele și-a făcut din nou apariția și a topit stratul generos de zăpadă, mi-am luat noua încălțăminte sport, la care am asortat niște blugi, o bluziță și o gentuță tot de la Bonprix și am plecat la plimbare într-o ținută #allbonprix drăguță și comodă, așa cum îmi place mie.

adidasi, incaltaminte sport, bonprix,

Încălțăminte sport de pe Bonprix

Dacă mă urmăriți de ceva timp, fie aici fie pe rețelele de socializare, știți că nu sunt la prima pereche de încălțăminte comandată de pe Bonprix. Mereu am fost mulțumită de ceea ce am primit. Mereu m-am ales cu papuci de calitate, practici și rezistenți. Poate și de aceea atunci când văd ceva ce îmi place la ei pe site, mi-e cam greu să mă răzgândesc și comand repede.

adidasi, incaltaminte sport, bonprix,


Pantofii chuncky Tamaris sunt într-o nuanță foarte plăcută de bej. Au talpa chunky, uşoară și cu aspect plăcut. Botul lor este rotund. Se închid cu șireturi și sunt confecționați din imitație de piele. Căptușeala interioară este moale, iar piciorul stă comod în ei. Am de gând să îi port cât mai des și să mă bucur de ei timp îndelungat.

Un alt lucru pe care trebuie să-l știți despre pantofii chuncky este că sunt prietenoși cu mediul, purtând emblema sustainable product și recycled materials.

I-am purtat cu alte piese vestimentare tot de la Bonprix, așa cum vă spuneam și la începutul articolului. Chiar dacă sunt din comenzi mai vechi, încă arată impecabil. Acest lucru dovedește calitatea lor.

adidasi, incaltaminte sport, bonprix,

Voi obișnuiți să vă luați ceva nou înainte de Paște?

You may also like...

5 Responses

 1. Dana spune:

  Îmi plac foarte mult, arată bine, cu siguranță sunt practici și comozi. Mereu îmi iau ceva nou, oricât de puțin înainte de Paști, încă din copilărie!

 2. Marin Mirela spune:

  Arată tare bine și cred că sunt foarte confortabili.
  Chiar m-ai făcut curioasă să vizitez și eu site-ul. Am nevoie de o pereche de încălțări sport.

 3. Anca spune:

  Îmi place ce alegere ai făcut și eu îmi doresc o astfel de pereche de papuci.

 4. Exact asa o pereche imi doresc si eu.

 5. Rokolla spune:

  Imi plac adidasii tai. Mereu gasesti lucruri dragute pe Bonprix

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *