Cum sunt produsele OnColour by Oriframe

Luna trecută am primit pentru testare, în cadrul campaniei #BuzzOnColour, câteva produse OnColour by Oriframe. Am avut suficient timp la dispoziție ca să le încerc și să îmi fac o părere, iar acum vă voi vorbi și vouă puțin despre ele. După cum ați văzut pe rețelele de socializare, am avut și o sesiune beauty mamă-fiică. Fiica mea toată ziua s-ar machia sau s-ar da cu ojă, așadar, i-am oferit această bucurie cu noile produse sosite.

În OnColour Box am avut cinci categorii de produse:
 • Ruj Cremos OnColour by Oriframe
 • Mascara Big Lash by Oriframe
 • Creion OnColour Perfect Duo
 • Ojă OnColour
 • Stick corector OnColour

Ca și concluzie generală, pot să vă spun că această gamă este pe placul meu, fiecare produs fiind perfect pentru un machiaj rapid și de efect.

Ojă OnColour

Trei oje în trei nuanțe au ajuns la noi. O ojă bleu, una roșie-vișinie și una roz. Toate au o acoperire bună. Al doilea strat nu este neapărat necesar, dar oferă unghiei un aspect mai complet, dacă pot să spun așa! Deci dacă sunteți pe grabă, merge un singur strat. Dacă vă relaxați și aveți timp la dispoziție, aplicați două. Ojele se usucă ușor.

Mascara Big Lash OnColour by Oriframe

Mascara Big Lash by Oriframe m-a surprins într-un mod plăcut. Nu lipește genele, este de un negru intens și oferă volum. Peria este mai deosebită, având ca scop ridicarea fiecărui fir. Luând în considerare ceea ce oferă și prețul, Mascara Big Lash by Oriframe este o afacere foarte bună.

Creion Perfect Duo

Creionul OnColour Perfect Duo poate fi folosit atât pentru contur, cât și pe întreaga pleoapă. Fiecare creion vine în două culori complementare, care împreună oferă un aspect plăcut. Cele două creioane ale mele au culorile Blue & Sapphire și Green & Turquoise. Culori care mie îmi plac și care mi-au oferit un machiaj simplu, dar colorat.

Ruj Cremos by Oriframe

Ruj oncolour

În cutia primită erau trei rujuri cremoase OnColour By Oriframe, în culori diferite. Rujurile din această gamă au culori vibrante și intense, perfecte pentru acest sezon plin de culoare și veselie. Rujurile au o textură cremoasă, un miros plăcut și lasă o senzație lipicioasă după aplicare.

Stick corector

Stick-ul corector OnColour Natural Beige by Oriframe asigură acoperirea imperfecțiunilor. Eu l-am folosit după nopțile nedormite, iar cearcănele și-au schimbat aspectul. E prima dată când folosesc un astfel de produs și pot să zic că mi-a plăcut modul în care se comportă și modul ușor în care se aplică.

Acestea fiind spuse, eu una sunt încântată de această gamă. Pe voi vă atrag aceste produse? Le-ați încercat?

You may also like...

20 Responses

 1. Laura spune:

  Imi plac produsele de la Oriframe! Nh stiam de creionul Duo. Mersi!

 2. Dana spune:

  Desi folosesc produse Oriflame, pe acestea inca nu le-am incercat, insa imi plac culorile vii si modul in care de comporta, asa cum le-ai prezentat. Multumesc pentru recomandari!

 3. Eva Anca spune:

  Tare frumoase par! Mulțumesc pentru recomandare! Rujurile mă tentează foarte tare, mai ales că în ultima vreme îmi place să am cât mai multe rujuri.

 4. Silvia spune:

  Imi plac produsele lor!!!!

 5. Raluca Anghel spune:

  De mult imi doresc sa folosesc oriflame iar. Cred ca voi incerca in curând produsele recomandare de tine.

 6. Almona spune:

  N-am mai folosit produse Oriflame de vreo 20 de ani. Însă aș avea nevoie de un corector.

 7. Madi spune:

  Eu folosesc mai mult mascara, asa ca acesta e produsul care mi-a atras atentia 🙂

 8. Illusion spune:

  Nu am mai comandat de mult de la ei. Chiar m-ai făcut curioasă despre mascara și ojă.

 9. Mirela Marin spune:

  Sunt tare atrăgătoare! De mult nu am mai folosit produse Oriflame dar știu că sunt bune.
  Mulțumesc pentru recomandări!

 10. Cornel spune:

  Să le folosești cu plăcere!

 11. Ioana Vlad spune:

  Preferatele mele sunt creioanele Perfect Duo si Stickul corector.

 12. Sunt tare faine noile produse. Imi plac si mie.

 1. 29 iulie 2019

  […] Are aproximativ 20 cm lungine, 7 cm lățime și 12 cm înălțime. Deci este perfect pentru a lua cosmeticele necesare în […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *