Ne-am înnoit cu bijuterii de argint All4Silver

De curând, am descoperit un site nou cu bijuterii de argint en-gros, All4Silver. Bineînțeles că nu am rezistat tentației și am plasat o comandă. Așadar, am luat câteva bijuterii pentru mine și pentru Maia. Deja m-am învățat că indiferent de pachetul pe care îl ridic, Maia speră să fie ceva și pentru ea înăuntru. Mare i-a fost bucuria când a văzut că am luat și bijuterii din argint pentru ea și că nu trebuie să mă convingă să și le însușească pe ale mele.

bijuterii argint

Cu foarte mare dificultate, am ales din cele peste 20000 de modele, două lănțișoare și trei perechi de cercei. Toate au costat 100 lei, deci am făcut o afacere nemaipomenită.

Bjuterii pentru copii de la All4Silver

Pentru Maia am ales din categoria Bijuterii pentru copii, un lănțișor cu un pandantiv simpatic, tip curcubeu, că tot desenează pe toate foile pe care le prinde câte unul. E foarte încântată de el și îl poartă continuu. Inițial se cam temea să adoarmă cu el. Dar, deși este subțirel, s-a dovedit a fi rezistent. Acest lănțișor cu pandantiv a fost o alegere foarte inspirată.

bijuterii argint copii

Tot pentru Maia am ales o pereche de cercei din argint cu pietre semiprețioase, în formă de bufniță. Sunt micuți și drăguți foc. Perfecți pentru o domișoară mică și drăguță ca a mea. Da… păi dacă nu mi-o laud eu, cine?

Ce am luat pentru mine

Și pentru mine am luat un lănțișor cu pandantiv, dar și două perechi de cercei tare drăguțe. Lănțișorul este la fel de finuț ca cel al Maiei. O pereche de cercei i-am luat simpli, sub fomă de pană, iar cealaltă pereche au o superbă piatră, pătrată neagră. Ambele perechi îmi plac la fel de mult și am de gând să le port cât mai des. Prima pereche despre care v-am vorbit, a trebuit fotografiată în mână, altfel nu se vedea foarte bine modul în care sunt lucrate. Restul le puteți observa în celelale fotografii pe care l-am adăugat în articol.

Ce părere aveți despre bijuteriile All4Silver alese de mine? Știați de acest distribuitor de bijuterii din argint?

You may also like...

17 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Foarte frumoase bijuterii v-ati ales! Sa le purtati cu drag! Si eu am pierdut ore intregi pe site zilele trecute.

 2. Dana spune:

  Ce frumoase sunt, niste laegeri minunate! Sa le purtati cu drag! Acum intru si eu sa vad ce au frumos.

 3. Silvia spune:

  Să le porți cu plăcere ,sunt finute și frumoase!

 4. Illusion spune:

  Cât de finuțe sunt! Chiar îmi plac! Să le purtați cu plăcere!

 5. Tudose Angela spune:

  Faine bijuteriile voastre. Iubesc argintul iar de cand l-am descoperit pe cel negru nu ma pot desparti de colierul meu.

 6. Mirela Marin spune:

  Sunt tare frumoase și finuțe bijuteriile alese de voi de la All4silver!
  Mi-ai dat o idee pentru cadouri.
  Să le purtați cu drag!

 7. Ador argintul. Mult timp am fost invidioasa pe verisoarele mele caci ele aveau cam 1 kg de bijuterii din argint iar eu nimic. Acum am pe o mana aur si pe una argint. Cred ca voi lua ceva si de pe acest site.

 8. Cat de faine sunt bijuteriile! Se vede incantarea Maiei.

 1. 8 noiembrie 2019

  […] personalizat, Important dates necklace, este din argint 925, costă 75$ și merită fiecare bănuț. A venit prin poștă, în 20 de zile, iar livrarea […]

 2. 6 aprilie 2021

  […] niveluri. Primul este un sertar extensibil, care are nouă compartimente mici. Aici putem depozita cerceii de mici dimensiuni sau pandantivele. Al doilea nivel are un șir de compartimente cu role pentru […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *