Nou în bibliotecă – Iunie 2019

Deși nu am apucat să citesc prea mult în Iunie, cărți noi am reușit să adun. Prietenii și colaboratorii mei au avut grijă de asta, iar eu le mulțumesc! Bine, recunosc! Luna aceasta, copiii mei au adăugat mai multe cărticele în bibliotecă decât mine și m-am bucurat foarte mult. Mai jos vă voi prezenta toate cărțile și vă invit să îmi spuneți în comentarii dacă le-ați citit sau dacă sunt pe lista de dorințe.

nou in bibblioteca , cărți noi

Cărți noi pentru copii

De la Editura ALL, picii mei au primit un pachet cu zece cărticele interesante. Printre ele este și al treilea volum din seria Câinele fantomă, pe care Maia îl aștepta, dar și un vomul din seria Pisicile războinice. Acesta este un semn că trebuie să achiziționăm toată seria. Până acum o consideram cam mică pe Maia pentru această serie. După ce am răsfoit puțin volumul primit, cred că s-ar descurca cu seria și, mai ales, cred că i-ar plăcea. Despre celelalte cărticele primite de la Editura All, vă voi vorbi zilele acestea.

Tot pentru copilași a sosit un colet și de la Editura Cartemma. O editură pe care am descoperit-o de curând, dar care deja m-a impresionat prin cărțile frumos ilustrate și colorate. Și despre ele vă voi vorbi pe larg în zilele care urmează. Deoarece Maia este plecată la bunici și nu dă semne că ar dori să se întoarcă acasă, pentru părerea ei va mai trebui să așteptați.

Și Editura Dorința mi-a răsfățat copiii în luna Iunie. Despre pachetul de cărți primit de la ei, v-am vorbit deja aici și aici. Recomand cu toată sinceritatea, așa cum v-am obișnuit, această editură.

Sunteți curioși ce cărți am primit eu?

Deja știți că în Iunie am fost plecată în concediu și că am reușit să mă întâlnesc cu două prietene, de pe grupurile de lectură. Nu e prima întâlnire pe care o am cu fetele mele dragi și sunt sigură că nu va fi nici ultima. Cătălina și Alexandra mi-au oferit în dar, pe lângă alte lucrușoare utile, cărți noi pentru mine și foarte interesante.

Alexandra mi-a oferit volumele semnate de Daniel Botea. Primul l-am citit atunci când a fost lansat și v-am vorbit despre el aici, iar al doilea se încadrează la provocarea #citescautoriromâni de luna aceasta. Dacă îmi va permite timpul, o voi citi. Tot Alexandra mi-a oferit și Detectivul – o carte care pare genul meu.

Draga de Cătălina nu m-a lăsat să plec cu mâna goală de la ea, pur și simplu nu îi stă în caracter 🙂 Pe lângă alte chestiuțe de care sunt foarte încântată, mi-a oferit trei cărți, la care râvneam, încă de când am citit recenziile ei. Un Bilet pentru Paris, Vrabia roșie (yeeey 😀 ) și Trimisul Special de George Arion. Un alt autor român pe care îmi doresc să îl descopăr.

Editura Corint mi-a trimis Blestemul mării de Shea Ernshaw pe care o citesc acum și care m-a cucerit deja.

Eiiii… și a venit momentul să vă prezint și cea mai mare bucurie a lunii. Nu că nu le-aș aprecia la fel de mult și pe celelalte, doar că Casa bântuită a fost câștigată la un concurs și doar știți bucuria care te cuprinde atunci când câștigi ceva. Uitasem cum e, dar acum mi-am readus aminte. Abia aștept să citesc cartea! Era pe lista de dorințe și mă bucur că a ajuns la mine atât de curand. Cartea am câștigat-o la un concurs organizat pe pagina de Facebook delaadamzicere.ro. Blogul său îl găsiți aici.

Acestea sunt cărțile noi adăugate în bibliotecă. Voi ce bijuterii ați adăugat de curând în bibliotecă?

You may also like...

10 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Să le citiți cu drag!

 2. Dana spune:

  Niste minunatii! Sa va bucurati de ele!!!

 3. Silvia spune:

  Lecturi plăcute!!!

 4. Cornel spune:

  Spor la citit!!!

 5. Adriana Popa spune:

  Frumoase intalnirile. Mi-as dori si eu. / Vrabia rosie poate o voi citi si eu/ Ultimele carti cumparate sunt Vârsta inocentei si Baietii de pe strada noastra Despre altele am scris pe blog

 6. Dorina spune:

  Mult spor și timp la citit ! Casa bântuită nu prea îmi face cu ochiul că nu îmi plac filmele sau cărțile de groază, dar aștept impresii 🙂

 7. Ioana spune:

  Nu imi permit sa cumpar si sa depozitez carti dar citesc de la Biblioeca Judeteana pe placul inimii si in functie de timp. Lecturi placute.

 8. Georgiana spune:

  Si eu am profitat luna trecuta de niste reduceri si am adaugat in biblioteca 4 carti: Ceva in apa, Fata din tren, Bird Box si Casa stramba.

 9. Tudose Angela spune:

  Faine cărți! Eu am cumpărat: Samsara(Simina Cernat), Oybo și Povestea mea(Michelle Obama). De abia aștept să le citesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *