Am descoperit produsele VivaNatura

Deja știți că prietena mea, Cătălina de la Porția de citit, m-a vizitat vara aceasta. A venit încărcată cu daruri pentru toată familia. Pentru copii, pe lângă alte minunății, a adus trei produse VivaNatura. Mi-a garantat că îmi vor plăcea și chiar așa a fost. De când m-am convins de calitatea lor, m-am tot uitat pe site și mi-am făcut o listă cu alte câteva produse pe care mi le-aș dori. Poate vă voi vorbi și despre acestea într-un alt articol, dar astăzi vă voi prezenta cele trei produse VivaNatura, care m-au cucerit.

vivanatura

Trei produse VivaNatura pe care le recomand cu încredere

Primul produs pe care vreau să vi-l recomand, este Gelul de duș natural pentru copii Bebe Drag. Este 99% natural şi de origine naturală. Este pocesat la rece, nu are parabeni, nu conține fenoxietanol și este testat dermatologic. Conține unt de Shea și Aloe Vera, iar mirosul este extrem de plăcut. De când l-am primit, îl folosim continuu. În special la Albert, care, fiind bebeluș, are pielea mult mai sensibilă.

Tot de atunci, Maia folosește și pasta de dinţi pentru copii cu argilă şi banane. Este 100% naturală şi de origine naturală. Este procesată la rece. Nu conține parabeni, fluor sau spumanţi. Are efect antitartru și ajută la prevenirea cariilor. Gustul său este plăcut, deși culoarea nu este la fel de atractivă.

Gelul AloePlant de la VivaNatura este atât de bun pe cât se spune. Ajută la cicatrizarea rănilor minore, cauzate de lovituri. Am aplicat și pe pișcăturile de țânțar scărpinate, iar vindecarea a fost grăbită. De asemenea, l-am aplicat și pe pielea arsă de soare și s-a dovedit eficient. Acest gel conține 100% substanțe naturale, printre care și aloe vera, tea tree sau argint coloidal.

Mă bucur că am descopertit aceste produse, sunt tare înântată de ele. Voi folosiți produse VivaNatura?

You may also like...

17 Responses

 1. Dana spune:

  Am auzit despre aceste produse, dar încă nu le-am încercat. Însă proprietăţile lor, prezentate de tine sunt tare tentante şi convingătoare. O să mă uit şi eu, să văd ce îmi iau frumos şi bun.

 2. Eva Anca spune:

  Încă nu am încercat produsele lor pentru copii, dar ce am folosit pentru mine mi-a plăcut.

 3. Camelia spune:

  Eu nu sunt în temă cu produsele pentru copii, dar acestea sună bine, mai ales că sunt naturale e foarte important!

 4. Silvia spune:

  Sa le folosești cu plăcere!

 5. Deyutza spune:

  Nu am folosit n imic de la VivaNatura dar pana acum am auzit doar laude la acest brand, mi0ar placea sa testez ceva

 6. Nu am folosit pana acum nimic de la ei. Ultimul produs mi s epare interesant. Avem lovituri si tantari cu duiumul.

 7. Ma bucur ca v-au placut. Noi le folosim cu mare drag.

 8. Mihaela spune:

  Sunt produse intradevar foarte bune si imi plac mult. Am folosit pasta de dinti, gel de dus si crema cu aur si argint de la ei.

 9. Am auzit doar păreri de bine despre aceste produse, deci trebuie sa le incerc si eu.

 10. Si noi am folosit produsele Bebe Drag d ela Vivanatura si toata gama a fost pe placul nostru.

 11. Inainte imi placeau mult produsele lor dar de mult timp nu am mai folosit ceva de la ei.

 12. Rokolla spune:

  Produsele Vivanatura sunt si in topul preferintelor mele. Recent am folosit produsele de ingrijire pentru copii din categoria lor speciala si sunt foarte practice

 13. Tocmai ce au sosit si la mine cateva produse si abia astept sa le incerc!

 1. 26 octombrie 2019

  […] astfel de produs este gelul de duș pentru bebeluși, Bebe drag, de la Viva […]

 2. 7 ianuarie 2020

  […] Gelul de duș natural pentru copii Bebe Drag. Are un miros extrem de subtil și plăcut, este spornic și ușor de folosit, datorită pompiței. Mai multe informații găsiți aici. […]

 3. 16 mai 2020

  […] bine de un an de când am încercat unele produse naturale de-ale lor. Chiar și acum avem în baie Bebe Drag pentru băița lui Albert și pastă de dinți naturală pentru copii. Acum că am mai încercat […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *