Patru produse naturale Vivanatura pe care le recomand

Produsele despre care vă vorbesc astăzi le-am primit tot la Danube Bloggers Meet, în martie. Nu a fost prima mea întâlnire cu brandul Vivanatura. Știm că este un brand românesc, care produce cosmetice și dematocosmetice pentru toată familia, chiar și pentru bebeluși. Știam că, în proporţie de 96-100%, conțin ingrediente active, naturale şi de origine vegetală. Cred că e mai bine de un an de când am încercat unele produse naturale de-ale lor. Chiar și acum avem în baie Bebe Drag pentru băița lui Albert și pastă de dinți naturală pentru copii. Acum că am mai încercat câteva produse Vivanatura, mă declar fan înfocat 🙂 .

În pachetul primit la Danube Bloggers Meet, am avut:

  • Loțiune tonică cu aloe vera și albăstrele
  • Lapte demachiant „fără lacrimi” cu migdale și argint
  • Cremă de mâini cu cătină și gălbenele
  • Cremă de corp cu portocale dulci și unt de shea
  • Mostre pentru pasta de dinți și cremă pentru masajul picioarelor
produse naturale vivanatura

Produse naturale Vivanatura – impresii

Loțiune tonică cu aloe vera şi albăstrele pentru ten normal

Loțiunea tonică este o minune dimineața, după o noapte agitată în care Albert se foiește și nu poate dormi din cauza dințișorilor sau a altor probleme pe care le are el în perioada aceasta.

Această loțiune revigorează tenul și îl hidratează foarte bine. Este blândă cu pielea și o curăță. Nu usucă pielea, ci o relaxează și îi oferă prospețime.

Cremă de mâini cu gălbenele și cătină

Am folosit des această cremă de mâini naturală, în ultima perioadă. Am fost foarte mulțumită de ea. Intră destul de ușor în piele și hidratează mâinile, făcându-le plăcute la atingere. Are un miros plăcut, care persistă și, de multe ori, aplicam crema doar pentru miros, fără să simt mâinile neapărat aspre.

Crema de mâini cu gălbenele și cătină conține uleiuri naturale de cătină, de măsline, migdale dulci, portocale dulci, unt de shea și extract de gălbenele. Fiecare ingredient este cunoscut pentru efectele sale asupra pielii, iar Vivanatura le-a adunat într-un singur produs, pentru a ne răsfăța pielea mâinilor, care mereu este expusă factorilor nocivi.

Cremă de corp cu portocale dulci şi unt de shea

crema de corp cu unt de shea naturala

Dintre toate produsele Vivanatura primite la Danube Bloggers Meet, crema de corp cu portocale dulci şi unt de shea este preferata mea. Miroase minunaaaaaaat! Intră ușor în piele și hidratează foarte bine. Revigorează pielea și o lasă netedă și catifelată. Are și efect regenerator, datorită cătinei, tătăneasei și nalbei. Hrănește pielea cu ajutorul uleiurilor naturale de măsline, sâmburi de struguri, migdale dulci şi a untului de shea.

Crema de corp cu portocale dulci şi unt de shea nu lasă urme grase pe piele și este naturală, așadar, trebuie neapărat să o încercați și voi.

Cremă demachiantă „fără lacrimi” cu migdale și argint

Crema demachiantă „fără lacrimi” cu migdale și argint este chiar fără lacrimi, cum ar spune prietena mea, Cătălina. Este potrivită pentru toate tipurile de ten, nu usucă pielea și nu ne ustură ochii de la ea.

Cred că v-ați dat deja seama că îmi plac produsele care au pompiță. Fie că vorbim de geluri de duș, detergent pentru vase sau produse de îngrijire, precum această cremă demachiantă „fără lacrimi”, le folosesc mult mai ușor și apreciez faptul că producătorul a gândit așa recipientul.

Mostre pentru pastă de dinți și cremă pentru masajul picioarelor – produse naturale Vivanatura

M-am bucurat când am văzut că în cutiuță sunt și câteva mostre. Pasta de dinți știam deja că este foarte bună, dar despre crema pentru masajul picioarelor nu știam nimic. Așa am avut ocazia să o descopăr și pot să spun că a fost o surpiză plăcută. O voi adăuga într-o comandă viitoare.

Voi ce produse naturale Vivanatura folosiți??

You may also like...

12 Responses

  1. anasylvi spune:

    Crema demachianta este super, mi-a placut foarte mult, avand in vedere ca nu suport prea multe produse cosmetice pentru fata, incluzand aici creme si lotiuni micelare etc. Voi incerca si celelalte produse, suna foarte bine!

  2. Valeria Chertes spune:

    Foarte bune produsele lor ,am avut și eu produse de la ei.

  3. Eva Anca spune:

    Imi plac tare mult produsele Vivanatura, mai ales crema de corp!  

  4. Tare mult imi plac produsele lor. Am casa plina cu ele. Preferata mea cred ca tot crema de corp este.

  5. Luca Raluca spune:

    Am testat si eu produsele lor si mi-au placut. Crema de corp cu portocale mi-a placut foarte mult.

  6. Adina spune:

    Au produse foarte bune cei de la Viva natura, as vrea sa incerc acum pasta de dinți și crema demachianta.

  7. Mai am un pic si termin crema de corp, e divina.

  8. Dana spune:

    Par minunate, o să le încerc!

  9. Ioana spune:

    Vai, crema de corp și cu cea de mâini sunt geniale! Le ador! ❤️

  10. Crema de corp e the best. In general produsele Vivanatura sunt pe placul meu.

  1. 20 mai 2020

    […] evenimentului din martie, Danube Bloggers Meet, am mai descoperit un site cu tot felul de cometice, de la diferite brand-uri. Mai auzisem de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *