Ce să nu uiți atunci când organizezi petrecerea de ziua copilului

Pe 30 August este ziua Maiei. Am hotărât să o sărbătorim mai repede, deoarece terasa unde de obicei petrecem, se închide înainte de ziua ei. Bucuria ei a fost și mai mare, căci nerăbdarea nu îi dădea pace. Așadar, zilele acestea ne-am ocupat de pregătiri și astăzi vedem cum va ieși. Așa mi-a venit ideea să fac o listă cu lucrurile de care nu ar trebui să uiți, atunci când organizezi petrecerea de ziua copilului.

petrecerea de ziua copilului

Ce să nu uiți atunci când organizezi petrecerea de ziua copilului

 • tortul. Tortul este „vedeta” evenimentului. Așadar, asigură-te că ai dat comandă din timp și că va fi așa cum își dorește copilul. În fiecare an, Maia și-a dorit diferite torturi. Mă refer la modul cum arătau, despre gust nu a pomenit niciodată. Prima dată a cerut-o pe Minnie Mouse, apoi pe Alba ca zăpada, apoi au fost vreo doi ani cu Frozen, apoi Rapunzel, iar anul acesta… Ei bine anul acesta este un tort de domnișoară, un tort care marchează oarecum creșterea ei. O să vi-l arăt pe pagină, desigur 🙂 .
 • șampanie pentru copii. Această băutură oferă petrecerii un aer festiv, iar copiii se bucură mult. Bineînțeles că nu trebuie să lipsească și apa.
 • meniul. Asigurați-vă că întocmiți un meniu pe gustul tuturor. În cazul copiilor, pizza este cea mai îndrăgită.
 • invitați. Întocmiți o listă cu persoanele care ar trebui să nu lipsească de la ziua de naștere a copilului. Fie că este vorba de colegi, de familia extinsă, nași sau prieteni, aveți grijă să nu uitați pe nimeni.
 • surprize. Copilul se bucură mult dacă are parte de mici surprize, alături de invitații săi. Maia a cerut o piniata cu dulciuri, pe care să le împartă cu prietenii ei, acolo la petrecere. În plus, am mai luat și măști frumoase pentru fiecare copil.
 • muzica. Muzica pentru copii este ideală la o astfel de petrecere. Nu uitați să pregătiți un stick, în caz că nu aveți date mobile pe telefon. Și o boxă portabilă este foarte utilă.

Cam acestea sunt lucrurile de care nu trebuie să uitați atunci când sărbătoriți o zi de naștere. Voi cum organizați petrecerea de ziua copilului?

You may also like...

5 Responses

 1. Silvia spune:

  Da foarte bun articolul!

 2. anasylvi spune:

  La multi ani si petrecere frumoasa! 🙂 O iesire la pizza cu prietenii sau familia este o alegere buna, si bineinteles traditionalul tort. <3

 3. Eva Anca spune:

  Foarte util articolul! La multi ani Maiei! Sunt curioasa de tortul din acest an. 😀

 4. Dana spune:

  Cred că a avut o aniversare minunată!❤

 5. Am vazut ca v-ati distrat de minune. La multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *