Cadoul perfect de la Cartea cu Amintiri

Mereu am mers pe ideea că un cadou personalizat este mult mai apreciat. Nu e prima dată când vă vorbesc despre cadouri personalizate și cu siguranță nu va fi nici ultima. Fie că dorim să facem un cadou cuiva drag, unui coleg sau unei persoane mai îndepărtate, dacă îl cunoaștem suficient, un cadou personalizat este cea mai bună alegre. Chiar și copiii se bucură să primească un astfel de cadou. I-am oferit Maiei de curând o carte personalizată de la Cartea cu Amintiri și a fost extrem de încântată de ea.

Cu cât ne cresc copiii cu atât ne e mai greu să găsim cadouri potrivite pentru ei. Așadar, ceva personalizat care să îi reprezinte sau ceva care să le arate că sunt apreciați, ne poate scoate din încurcătură. Maia a fost extrem de emoționată și încântată de Cartea cu Amintiri pe care i-am oferit-o. Se vedea pe chipul ei, după fiecare text citit. De asemenea, faptul că i-am pus fotografii de la vârste diferite a bucurat-o foarte mult. Bineînțeles, se mândrește cu ea și o arată tuturor persoanelor care ne intră în casă. Mă bucur tare de bucuria ei.

Trebuie să recunosc că am cam mers la sigur când i-am comandat Maiei o carte personalizată. Nu e prima oară când îi ofer un cadou personalizat de genul acesta și știu cât de mult îi plac.

cartea cu amintiri, carti personalizate, album foto personalizat

Cartea cu amintiri – un cadou inspirat

Pe Cartea cu Amintiri găsim o mulțime de modele de cărți personalizate, potrivite pentru diferite ocazii și pentru oameni diferiți din viețile noastre. Combinația de text și poze, așezate pe un fundal plăcut, care nu încarcă și nu deranjează privirea, face din această carte ceva deosebit. Eu, una, intenționez să mai apelez la ei, deoarece știu sigur că cei dragi din jurul meu s-ar bucura de un album de genul acesta.

Formatul cărții este A5. Paginile sunt de calitate, iar coperta este hardcover. Cartea conține texte predefinite, de apreciere și mulțumire. Poate fi personalizată cu maxim 20 de fotografii și cu mesaje proprii. De asemenea, și coperta și titlul pot fi schimbate în funcție de gustul și preferințele fiecăruia. Eu am lăsat coperta originală, deoarece mi-a plăcut foarte mult, dar am ales să schimb titlul.

cartea cu amintiri, carti personalizate, album foto personalizat

Toate aceste detalii se introduc pe site, în căsuțele special create. Fotografiile pot fi trimise pe mail, printr-un link de WeTransfer/Drive sau WhatsApp. Simplu și la îndemâna oricui. După ce cartea este personalizată, echipa trimite un link unde se poate previzualiza cartea. Astfel, se pot cere ultimele modificări, dacă este cazul.

Mă bucur foarte mult că lucrurile personalizate au ajuns accesibile tuturor și că le putem comanda atât de ușor, din confortul casei noastre. Voi ce părere aveți despre cadourile personalizate? Ce ziceți de Cartea cu Amintiri a Maiei?

You may also like...

20 Responses

 1. E superba cartea. Sunt sigura ca se va bucura Maia toata viata de ea!

 2. Eva Anca spune:

  E tare frumoasa. Categoric este un cadou unic, inedit, de care se va bucura oricand.

 3. Silvia spune:

  Foarte frumoasă cartea, un cadou excelent!

 4. Carmen spune:

  Îmi plac enorm obiectele personalizate. Cartea este superba.

 5. Imi plac mult obiectele personalizate, si eu tind sa le ofer in majoritatea cazurilor

 6. Îmi place foarte mult design-ul. Chiar este un cadou minunat.

 7. Cadou de suflet ❤️
  Fotografiile sunt amintiri palpabile ❤️

 8. Irina spune:

  Cat de frumoasa este. Un cadou minunat.

 9. Dana spune:

  Minunata cartea asta, o amintire neprețuita! ❤️

 10. Carmen Alexa spune:

  O amintire splendidă! Mi-ai dat o idee buna pentru un cadou inedit de oferit finuței mele

 11. Aleg cadourile personalizate, mi se par mult mai frumoase si arata ca ti-ai dat interesul, nu ai cumparat ceva doar asa, sa fie.

 12. Marin Mirela spune:

  Chiar este un cadou perfect și minunat cartea cu amintiri. Am vrut să le fac și eu pentru piticii mei, dar timpul nu mi-a permis. Le pregătesc pentru următoarea perioadă.

 13. Simona spune:

  Ce idee frumoasa. Cadourile de acest tip sunt cele mai frumoase!

 14. Arata minunat, foarte frumoase toate detaliile.

 15. Ana spune:

  Un cadou frumos! Si mie imi plac produsele personalizate.

 16. Un cadou minunat pentru o persoana draga, dar nu stiu daca 20 de fotografii sunt sufieciente.

 17. Rokolla spune:

  Este tare dragalasa aceasta carte. Mi-as dori si eu una

 18. Foarte faina ideea si intr-adevar unica! Mi-ar fi pe plac si mie una!

 1. 3 octombrie 2022

  […] ofer cadouri utile celor dragi, sunt la curent cu ofertele site-urilor de genul acesta. Ofer ca și cadou chiar și decorațiuni pentru curte sau unelte utile, dacă cel pentru care cumpăr cadoul […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *