Unde spălăm covoarele rapid și bine?

V-ați apucat de curățenia pentru Crăciun? Ei bine, eu încă nu, dar, în schimb, m-am asigurat că măcar covorul este curat și pregătit de sărbătoare. Poate că cei care locuiesc la casă încă își mai spală singuri covoarele în curte, dar noi, aștia de la bloc, trebuie să ne orientăm spre ale soluții. Noi le ducem la o spălătorie de covoare și rezolvăm rapid problema.

spalatorie de covoare suceava
Imagine de tee2tee de la Pixabay

De ce să apelăm la un astfel de serviciu?

Dacă de gândești de ce să apelezi la un astfel de serviciu pentru a-ți curăța covorul, îți prezint eu mai jos câteva motive:

  1. covorul este curățat cu soluții profesionale și va arăta ca și nou.
  2. va fi desprăfuit temeinic.
  3. nu trebuie să îți faci griji pentru pete.
  4. îl aduci uscat și nu trebuie să îți faci griji că nu ai unde îl usca sau că va ploua.
  5. va miros frumos, deoarece se vor folosi balsamuri profesionale și va fi uscat rapid.
  6. nu va trebui să îl cureți tu și vei avea timp pentru altceva.

Spălătorie de covoare în Suceava – Spălătorie de covoare Tase

Noi am descopertit o spălătorie de covoare în Suceava exact pe placul nostru. Trebuie doar să intri pe www.spălătorietase.ro, să le lași un mesaj sau să suni la numărul de telefon pe care îl găsiți acolo, iar covoarele sunt ca și spălate.

Spălătoria de covoare Tase ridică covorul de la domiciliu și ți-l înapoiază după ce îl curăță și îl usucă. Noi, deoarece nu locuim în Suceava, l-am dus personal și l-am ridicat, dar a meritat. Spălătoria Tase este o spălătorie specializată de covoare ce întrebuințează mecanisme profesionale de ultimă generație. Are o linie automatizată de desprăfuire, spălare, precentrifugare și centrifugare. Cu alte cuvinte, covorul nostru nu a arătat nicicând mai bine și nici nu am plătit mult. Pentru un covor de 3,34 mp am dat 33,40 RON. Bună afacere, nu-i așa?

You may also like...

5 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Foarte buna ideea de a duce covoarele la o spalatorie. Intr-adevar, stand la casa, vara e distractie sa le spalam in curte, dar iarna tot la spalatorie de covoare e mai bine. 😀

  2. Silvia spune:

    Bun și util articolul tău!!!!

  3. Dana spune:

    Asemenea servicii sunt foarte utile, covoarele, mai ales cele mari sunt greu de spălat acasă. Mulțumesc pentru recomandare!

  4. Si eu trebuie sa imi duc covoarele la spalatorie. Nu am apucat in ultima perioada. Chiar e ok pretul la Spalatoria Tase. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *