Tura de noapte – Michael Connelly

Zilele trecute am citit un thriller polițist, Tura de noapte de Michael Connelly. Acest roman a apărut la sfârșitul anului 2019, la Editura Rao. Este primul roman al lui Michael Connelly care a ajuns în mâinile mele. Mi-a plăcut foarte mult și m-a convins să adaug în bibliotecă și alte cărți semnate de el.

Tura de noapte este cel mai bun thriller polițist citit în ultima perioadă. Romanul are personaje foarte bine conturate, intrigă captivantă și răsturnări de situație, care apar atunci când te aștepți mai puțin.

thriller politist tura de noapte

Tura de noapte – cel mai bun thriller polițist citit în ultima perioadă

Renee Ballard este un detectiv foarte bun. Este corectă, curajoasă și dedicată muncii sale. Atunci când a îndrăznit să își acuze superiorul de hărțuire, a fost mutată disciplinar în tura de noapte. Deși se aștepta ca partenerul său să o susțină, acesta s-a făcut că nu știa nimic despre acea situație. Acum, în tura de noapte, Ballard se simțea bine, deși îi lipseau anumite lucruri de care beneficia în tura de zi. Totuși, nu se lăsa descurajată și își făcea cât mai bine treaba.

Turele de noapte nu erau neapărat foarte solicitante și orice responsabilitate dispărea ziua, când cazurile apărute peste noapte erau preluate de tura de zi. Totuși, Ballard nu era mereu dispusă să predea cazurile și prefera să le rezolve ea.

Într-una din nopți, Ballard și partenerul său au parte de trei cazuri. Deși partenerul său insistă să le predea echipei din tura de zi, Ballard știe că acestea s-ar pierde printre celelalte mai grave sau mai urgente. Așadar, preferă să se ocupe oficial de două dintre ele. De al treilea se ocupă neoficial, deoarece echipa care l-a preluat nu o vrea prin preajmă.

Un hoț, un pervers violent și un ucigaș. Ballard face săpături și încearcă să îi prindă pe vinovați, chiar dacă se pune în pericol. Faptul că în cel mai grav dintre cazuri, pare să fie implicat un polițist corupt, o ambiționează și mai mult să dezlege ițele misterului, conștientă fiind că își poate distruge cariera sau își poate pierde viața.


Dacă sunteți în căutarea unui thriller polițist bun, încercați Tura de noapte de Michael Connelly și nu veți fi dezamăgiți. Romanul se găsește aici.

You may also like...

14 Responses

 1. Dana spune:

  Ce bine sună, sigur mi-ar plăcea!

 2. anasylvi spune:

  Foarte fain, ma tenteaza si pe mine!

 3. Eva Anca spune:

  Multumesc pentru recomandare! Imi plac thriller-ele, dar nu am citit nimic scris de acest autor.

 4. Laura spune:

  Dacă ti-a plăcut acesta, iti recomand, ceva asemănător, și J.D. Robb . 😉

 5. Abia astept sa o citesc si eu. Cu siguranta o sa imi placa.

 6. Silvia spune:

  Frumoasă carte!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *