Cartea lunii iunie 2020

În luna iunie a acestui an, nu am reușit să citesc foarte mult. Nu mă deranjează acest lucru, deoarece am fost foarte, foarte ocupată. Nu demult ne-am mutat și încă mai avem de așezat diferite lucruri, de mutat altele și de găsit loc pentru altele 🙂 . Am avut și musafiri, din fericire, care au stat o săptămână și bineînțeles că am profitat și mi-am petrecut timpul cu ei. Trebuie să îl adaug și pe Albert pe lista de motive, deoarece este la vârsta la care nu stă deloc liniștit. Se cațără pe orice, sare, se împiedică și nu poate fi lăsat deloc nesupravegheat. Așadar, dacă stau bine și mă gândesc, cred totuși că am reușit să citesc destul de mult.

Cele patru cărți pe care le-am citit în luna iunie au fost primite de la colaboratorii mei și le mulțumesc încă o dată pe această cale.

carti citite in iunie 2020

Lista cărților citite în iunie 2020

  1. Ochii întunericului de Dean Koontz. Acest roman l-am primit de la Editura RAO imediat ce a apărut la noi. Acest lucru m-a bucurat peste măsură, deoarece se afla pe lista mea de dorințe literare. Nu l-am lăsat prea mult să mă aștepte, iar mai apoi v-am vorbit despre el aici.
  2. Pământ american de Jeanine Cummins. Acest roman mi l-a trimis Libris.ro. L-am ales datorită modului în care Stephen King și Kristin Hannah au vorbit despre el. Recenzia se poate citi dând click aici.
  3. Labirintul pasiunii de Nieves F. Joy. Al doilea roman al seriei Puntea suspinelor mă aștepta de ceva timp cumințel în bibliotecă. Recenzia se găsește aici.
  4. Post-Scriptum de Cecelia Ahern. Am așteptat cu nerăbdare continuarea romanului P.S. Te iubesc și mă bucur că am reușit să o citesc într-un timp atât de scurt de la apariție. Părerea mea despre acest roman o găsiți aici.

Cartea lunii iunie 2020

Și luna aceasta am o carte favorită. Pământ american încă îmi stă în minte, chiar dacă au trecut vreo două săptămâni de când am terminat-o. Foarte mult mi-a plăcut și merită titlul de cartea lunii.

Voi ce ați mai în ultima vreme?

You may also like...

6 Responses

  1. Loredana Maria spune:

    Ma bucur pt tine că ai reusit sa citești 4 cărți într-o lună recunosc că nu am mai citit de mult

  2. Simona Banica spune:

    Foarte frumoase titluri

  3. Dana spune:

    Nici eu nu am citit foarte mult, însă am bifat câteva cărți minunate. Ultima a fost Prin ochii ei. Tare interesante lecturile tale!

  4. Eva Anca spune:

    Ai avut parte de lecturi una si una. Sa fie tot asa lecturi frumoase si de acum incolo!

  5. Silvia Chiperi spune:

    Ce interesante par toate. Trebuie să citesc și eu carte luni.

  6. Este geniala preferata ta! Am devorat-o si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *