Bumerangul familiei Hapciu și Povestea lui Năsuc ( vol 1 și 2)

Înainte de Crăciun, cei doi pitici ai mei au primit de la Editura ALL un colet plin cu o mulțime de cărți interesante. Despre cele din colecția Pixi v-am vorbit deja aici, iar astăzi vreau să vă spun câte ceva despre alte trei cărți pentru copii drăguțe: Bumerangul familiei Hapciu și Povestea lui Năsuc ( vol 1 și 2).

Toate cele trei cărți pentru copii despre care vă voi vorbi astăzi, sunt scrise pe înțelesul celor mici. Au ilustrații frumoase și, bineînțeles, au morală. Așadar, fie că cei mici își citesc singuri sau le citiți voi înainte de culcare, vor fi încântați de ele. Textul este așezat în așa fel încât să nu aglomereze paginile, iar ilustrațiile atrăgătoare sunt numereoase. Indiferent că alegeți Povestea lui Năsuc sau Bumerangul familiei Hapciu, copilul va fi avea asigurată o lectură plăcută și captivantă.

bumerangul familiei hapciu carti copiii

Bumerangul familiei Hapciu – carte copii

Bumerangul familiei Hapciu de Cătălina Gheorghian are 44 de pagini. Formatul cărții este 16,5 x 12,5 cm, iar coperta este flexibilă. Cartea aceasta aduce în prim-plan o problemă de care fiecare copil se lovește, și anume răcelile. Prin intermediul familiei de iepurași, copilașii observă faptul că toată lumea răcește la un moment dat și că trebuie să accepte simptomele neplăcute care vin la pachet. Dar și că, bineînțeles, răceala va trece. Misteriosul obiect găsit în grădină, bumerangul, aduce poveștii un parmec aparte, nefiind neapărat un obiect la îndemână. Bumerangul familiei Hapciu este o poveste drăguță, care poate fi citită atunci când micuțul este răcit, dar nu numai.

Povestea lui Năsuc – Cristina Elena Gheorghiu

Volumele Povestea lui Năsuc (1 și 2), au 36 de pagini, iar formatul este de 22 x 22 cm. Coperta este de asemenea flexibilă. În fiecare volum găsim o poveste tare simpatică și care sigur este pe placul copilașilor. În Povestea lui Năsuc (vol 1 și 2) se vorbește despre prietenie. Despre prietenii adevărați, despre cum să devii chiar și tu un prieten de nădejde. Ideea că un prieten adevărat nu trebuie căutat, ci apare singur, atunci când suntem deschiși, mi-a plăcut foarte mult. Cu toții știm că, de cele mai multe ori, copiii își aleg un favorit și îl țin aproape, indiferent de felul în care se simt în preajma lui. Uneori ignoră copii care chiar ar fi prieteni buni, iar această lecție le este deosebit de utilă. De asemenea, prin aventurile lui Năsuc, este subliniat faptul că orice drum anevoios este mai ușor alături de prieteni.

You may also like...

16 Responses

  1. Dana spune:

    Tare dragute si pline de informatii utile!

  2. anasylvi spune:

    Arata bine, par rezistente si au subiecte foarte faine pentru copii.

  3. Eva Anca spune:

    Carti foarte simpatice pentru copii. Lecturi placute!

  4. Dana spune:

    Ce povesti frumoase pentru copii!

  5. Alexandra spune:

    Chiar eram in cautarea unui cadou pentru nepotica mea.Mi se pare cadoul perfect .

  6. Ce frumoase sunt! Asa-i placeau si Jasminei cand era micuta astfel de carticele!

  7. Ioana Margineanu spune:

    Chiar ma gandeam ca am tot citit si recitit ce avem prin casa si a venit la tanc articolul tau. O sa luam si noi Povestea lui Nasuc

  8. Simona Banica spune:

    Suna atat de bine recenzia!

  9. Mihaela spune:

    Imi place foarte mult faptul ca acum copiii pot invata din carti cum sa devina cei mai buni prieteni si sa pretuiasca prietenia.

  10. Elena spune:

    Foarte dragute. Imi plac tare mult cartile de acest gen. Am casa plina

  11. Ce draguta e, sunt sigura ca cei mici sunt fascinati de ele.

  12. Roxana spune:

    Cartile pentru copiii ma bucura si pe mine asa cum il bucura pe baiatul meu. Au mesaje minunate. As vrea sa ii pot cumpara mai multe. 🙂

  13. Cât de simpatic e Năsuc, pare tare jucăuș.

  14. Rokolla spune:

    Sunt absolut geniale aceste carti pentru copii. Trebuie sa le caut si eu pentru ca Cristinuta mea sigur ar fi incantata

  15. Paula Ion spune:

    Cartile acestea pentru copii sunt fenomenale. Sigur si piticilor mei le-ar placea.

  16. Si noi le avem. E tare incantat Darius de ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *