Cărți pentru copii mici din colecția Pixi

Înainte de sărbătorile de iarnă, copiii mei au primit de la Editura ALL un colet cu o mulțime de cărți frumoase, potrivite pentru ei. Coletul conținea cărți pentru copii mici și nu numai. Patru dintre ele fac parte din colecția Pixi – o colecție pe care noi o îndrăgim de ceva timp. Printre cărțile pentru copii, cei de la Editura ALL, au strecurat o carte și pentru mine, dar despre ea vă voi vorbi altă dată.

Toate cărțile pentru copii de la la Editura ALL – Galaxia copiilor sunt frumoase și merită toată atenția noastră. M-am gândit mult cum să vi le prezint și am hotărât să le împart cumva pe categorii. Astăzi vă voi vorbi despre cele patru cărți pentru copii mici, din colecția Pixi, care au ajuns la noi înainte de Crăciun.

pixi carti pentru copii

Cărți pentru copii mici din colecția Pixi

Fâl-fâl, zboară liliacul este prima cărticică pe care doresc să o aduc în atenția voastră. Prin intermediul acestei cărticele, copiii vor face cunoștință cu un liliac foarte simpatic. Vor afla ce face acesta atunci când copilașii dorm și se vor distra alături de el.

Ana va reuși! îi învață pe copii despre punctualitate și importanța respectării unui program, indiferent de obstacolele care apar. Ana este o fetiță care locuiește departe de școală și mereu trebuie să străbată acea distanță, fără să se lase distrasă și respectându-și programul.

Noaptea în grădină poartă copilașii într-o aventură inedită, alături de Felix, tatăl său și câinele familiei. Deoarece Felix dorește să mai rămână afară în serile de vară, întreabă dacă poate să doarmă în grădină. Dorința îi este îndeplinită, spre deliciul celor mici. Noaptea în grădină este o povestioară tare simpatică și sunt sigură că va fi pe placul oricărui copilaș.

Petrecere în pijamale la Mimi abordează un subiect pe placul copiilor, și anume petrecerile în pijamale. Petrecerea are loc acasă la Mimi, iar tatăl ei se ocupă ca cele două fete să aibă tot ceea ce au nevoie. La petrecere participă și jucăriile lor preferate, deci distracția este asigurată.


Vreau să vă mai spun că aceste cărticele pentru copii mici din colecția Pixi, au mesaje educative, de mare ajutor în dezvoltarea micuțului nostru. Au un preț atractiv și convenabil. Ilustrațiile sunt atrăgătoare, iar textul este pe înțelesul celor mici. Formatul cărților este 19,5 x 19,5 cm. Ne permite să le purtăm cu noi oriunde dorim, încăpând lejer într-o geantă sau într-un rucsac.

You may also like...

13 Responses

 1. Silvia spune:

  Cred că i au plăcut Maiei!

 2. Simona Banica spune:

  Foarte frumoase carticele!

 3. Eva Anca spune:

  Sunt tare frumoase si par a fi si extrem de utile.

 4. anasylvi spune:

  Imi place cuma arata aceste carticele, iar povestile par foarte simpatice!

 5. Dana spune:

  Par minunate aceste cărticele, cu siguranță va fi o plăcere pentru Maia să le descopere.

 6. Si noi le avem si picii sunt tare incantati.

 1. 20 februarie 2020

  […] un colet plin cu o mulțime de cărți interesante. Despre cele din colecția Pixi v-am vorbit deja aici, iar astăzi vreau să vă spun câte ceva despre alte trei cărți pentru copii drăguțe: […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *