Primul meu parfum arabesc – Sakkari Mashmmom

V-am spus că lumea arabă a început să mă atragă încă din adolescență. Atunci era la modă serialul Clona și bineînțeles că mă uitam și eu. Încă de atunci mi s-a părut o lume diferită de cea pe care eu o cunoșteam. O lume plină de arome și parfumuri deosebite. Încă de atunci, de când o vedeam pe Jade sau pe celelalte femei cu frumoasele sticluțe în mână, mi-a rămas în minte ideea unui parfum arabesc.

parfum arabesc

Timpul a trecut, eu nu m-am mai uitat la Clona. Gândul la aceste parfumuri arabesti de dama a fost și el uitat. Dar când am văzut minunatele parfumuri arabesti Sakkari Fragrance, dorința de a avea unul a revenit. Cei de la Sakkari Fragrance susțin că au parfumuri originale, iar eu chiar nu am putut rezista tentației. Comanda a venit de pe o zi pe alta, lucru care, de asemenea, m-a încântat peste măsură.

Sakkari Mashmmom – parfum arabesc pe gustul meu

Deși am fost atrasă și de unele parfumuri unisex, am ales totuși dintre cele de damă. Sakkari Mashmmom este un parfum arabesc dulce-floral. Are note de vanilie, floare de mashmmom, santal și oud.

parfum arabesc original

Atunci când a ajuns la mine și am văzut că are doar 6 ml, primul meu gând a fost că în câteva zile îl voi termina. Era pe gustul meu și aveam de gând să îl folosesc des. Apoi, am văzut că, de fapt, este un produs concentrat, pe bază de ulei parfum. Dar și că, cu ajutorul aplicatorului elegant din sticlă, nu îl voi irosi și voi folosi doar atât cât este necesar.

Deși în sticluță Sakkari Mashmmom are un miros puternic și foarte dulce, pe piele se schimbă subtil. Astfel, mirosul nu este prea dulce. Chiar este extrem de plăcut. De asemenea, este important să știți că Sakkari Mashmmom persistă pentru câteva ore.

Fie că doriți să vă întregiți colecția de parfumuri cu unul arăbesc sau doriți să faceți un cadou deosebit, Sakkari Fragrance vă stă la dispoziție.

You may also like...

15 Responses

 1. anasylvi spune:

  Am avut si eu parfumuri arabesti, un Mukhallat nu mai stiu de unde, primit cadou si pe Million, de la Al Haramain, foarte faine amandoua si tot ulei parfumat. Tin mult aceste esente, te dai cu ele si persista, mai ales vara cand e cald, nu mai zic. Multumesc pentru recomandare!

 2. Eva Anca spune:

  Nu am avut niciodata un parfum arabesc, chiar sunt curioasa cum e.

 3. Oana spune:

  Iubesc parfumurile, dar arabesti nu am nimic in colectie.

 4. Silvia spune:

  Multumesc pentru recomandare!!!

 5. Dana spune:

  Pare pe gustul meu, un parfum nou e întotdeauna binevenit. :))

 6. Iarna, imi place și mie să folosesc parfumul arăbesc primit cadou de la cumnatul, adus din Dubai. Este dulce și aromat, și persistă mult.

 7. Roxana spune:

  Sigur m-ai facut curioasa. 😉 O sa incerc si eu unul.

 8. Il astept si eu pe al meu. Sunt sigura ca imi va placea. 😀

 9. Parfumurile arabesti sunt deosebite! Intense si seducatoare de la prima aplicare!

 10. Ana Maria B spune:

  Cu toate ca nu sunt fana parfumurilor puternice, cele arabesti îmi plac. Nu știu au ceva aparte. În plus sunt foarte rezistente.

 11. carmen alexa spune:

  Multumesc mult pentru recomandare. O sa il caut sa vad cum ma inteleg cu el 😉

 12. Zsolt spune:

  O sa tin minte sugestia la cadourile de luna viitoare. Cred ca este ceva mai deosebit.

 13. Rokolla spune:

  Mi se pare un parfum interesant si chiar im idoresc sa-l incerc. Cred ca imi doresc si eu sa-l incerc pentru ca parfumurile arabesti sunt foarte apreciate

 1. 12 martie 2020

  […] mai spus că mie îmi plac foarte mult parfumurile. Am o mulțime, de la diferite firme, unele mai scumpe altele mai accesibile. Când am auzit de noile parfumuri Famous Luxury bineînțeles că mi-am […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *