LaMajole.ro – site cu haine și nu numai

Hello! Ce faceți, dragelor? Cel mai probabil sunteți prinse până peste cap cu pregătirile pentru Sărbătorile Pascale care ne bat la ușă, nu-i așa? Ei, bine, eu zic să luați o mică pauză. Haideți să vorbim puțin despre haine. Nu vă miră subiectul ales, nu-i așa? Vorbim destul de des despre haine 🙂 . În articolul de astăzi vreau să vorbim puțin despre hainele second-hand.

Zilele acestea am descoperit un site cu haine second-hand de la mii de brand-uri cunoscute, de care nu fiecare dintre noi se poate atinge. LaMajole este site-ul la care mă refer. M-am bucurat să aflu că fiecare produs care este comercializat de ei este ales cu mare grijă și cu simț de răspundere. Astfel, nu doar că ne putem comanda haine de la brand-uri cunoscute sau create de designeri renumiți, ci le primim în cea mai bună formă a lor, la o calitate excepțională. Sună bine, nu-i așa?

Eu nu prea am multe haine second-hand în dulap. Asta doar din cauză că pentru a cumpăra din magazinele fizice de la mine din oraș îmi trebuie timp liber pe care nu îl am deocamdată. Dacă vă place să cumpărați dintr-un magazin de genul acesta știți deja că pentru a găsi lucruri frumoase trebuie să mergi cât mai dimineață. Exact după ce se primește marfa. Înaintea tuturor, dacă este posibil 🙂 . Dimineața sunt singură cu cei mici și nu mă aventurez cu ei la shopping pentru mine, doar în cazuri de criză majoră. După-masă, pe când vine soțul meu, ori sunt închise ori nu mai găsesc nimic potrivit pentru mine. Mai ales că nu sunt trasă prin inel și nu mi se potrivește orice mărime. Dar, acum că am descoperit acest site, cu siguranță îmi este mult mai ușor.

la majole,second-hand,blugi ieftini de dama

Când sunt hainele second-hand o idee bună?

 • când dorești să economisești. Știm bine că hainele second-hand sunt mult mai accesibile, mai ales când vorbim de hainele brandurilor cunoscute.
 • cauți haine unice. E puțin probabil să întâlnești pe cineva care poartă aceeași haină ca tine, dacă ai achiziționat-o dintr-un second-hand. Mai ales dint-unul precum lamajole.ro, unde sunt mii de brand-uri.
 • când cauți haine de o anumită calitate. Din păcate, multe dintre hainele pe care le găsim în magazine nu sunt de cea mai bună calitate. Cel puțin cele care au prețuri foarte accesibile.
 • când vrei să porți hainele unor designeri care nu prea sunt prezenți la noi în țară.

Ce mi-a atras mie atenția în mod deosebit pe acest site?

În mod deosebit m-a atras faptul că am găsit blugi ieftini de dama. Am văzut că au blugi chiar și noi de la Zara sau alte brand-uri cunoscute, la prețuri ridicol de mici. Eu zic să aruncați și voi o privire, ca să înțelegeți exact la ce mă refer când zic „ridicol de mici”.

De asemenea, am văzut și o mulțime de rochii pe gustul meu, la prețuri foarte bune. Fie că vorbim de rochii de vară sau de ocazie, se pare că acest site ne pune la dispoziție o mulțime de modele deosebite din care putem alege. Au chiar și o categorie pentru iubitoarele de vintage.

Acestea fiind spuse, vă invit din nou să aruncați o privire pe site. Așa puteți s vă faceți o idee. Veți fi impresionate și de modul în care este organizat site-ul, nu doar de multitudinea de piese vestimentare prezentate. În plus, veți găsi și o reducere de 40% activă acum.

la majole,second-hand,blugi ieftini de dama

You may also like...

14 Responses

 1. Valeria Chertes spune:

  Multumim pentru recomandare.

 2. Dana spune:

  Cu siguranță voi vizita site-ul. De multe ori am găsit haine deosebite și la preturi foarte bune în magazinele second hand.

 3. Silvia spune:

  Interesant!!!

 4. Eva Anca spune:

  Tare frumoase lucruri am văzut și eu pe site, iar prețurile mi se par foarte bune.

 5. Simona Banica spune:

  Foarte interesante

 6. Ce de lucruri faine au pe site!

 7. Mulțumim pentru informație, mi-am salvat site-ul și m-am uitat și eu puțin. Sunt branduri interesante 🙂 Mi-au plăcut mult niște blugi de la Zara.

 8. Oana spune:

  Da, blugii sunt foarte ok la pret si foarte interesanti, destul de interesant site ul, nu stiam de existenta lui!

 9. Alexa spune:

  Cat de interesant 🙂 și eu ador sa îmi comand haine online și chiar nu știam de acest site!

 10. Interesant de aflat ce inseamna preturi ridicol de mici si la ce branduri sunt aplicate.

 11. Elena CM spune:

  Nu știam de acest magazin online, o sa le fac o vizita. Poate profit și de reducere.

 12. Irina spune:

  Ce faina este gentuța. Nu știam de acest site.

 13. carmen alexa spune:

  Foarte utila recomandare, fiindca eram in cautare de suflu nou in materie de magazin de haine … chiar daca sunt second hand.

 14. Marin Mirela spune:

  Mi-au plăcut magazinele LaMajole în primul rând pentru că sunt magazine Pro Natura.
  Apoi, calitatea și prețurile, ca și diversitatea modelelor și a brandurilor, conving pe oricine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *