Hidratare și îngrijire cu Eladerm

Datorită evenimentului la care am participat pe 7 marie la Galați, am avut ocazia să încerc produsele Eladerm. Recunosc că produsele lor îmi erau total străine și mă bucur tare mult că am avut ocazia să încerc și eu aceste dermato-cosmetice românești.

Eladerm este un brand românesc, de la Alba Iulia, care produce dermato-cosmetice fără parabeni, foarte bune. Produsele lor sunt testate dermatologic în laboratoare de specialitate, așadar, putem apela la ele fără rețineri.

Eladerm – dermato-cosmetice românești foarte bune

La sfârșitul evenimentului Danube Bloggers Meet, m-am întors acasă cu trei produse Eladerm: o cremă hidratantă, o cremă de mâini și o apă micelară. După cum v-am mai spus și mai sus, îmi erau total străine, iar curiozitatea m-a făcut să încep testarea lor imediat.

Are efect calmant și cicatrizant.

Hidraderm – Tratament pentru piele deshidratată, crăpată

Această cremă se aplică dimineața, prin mișcări circulare, pe ten. Are efect hidratant puternic și de lungă durată. Calmează pielea iritată și îmbunătățește elasticitatea pielii. Nu lasă tenul gras, iar crema intră destul de repede în piele. Un mare plus îi dau și pentru recipientul frumos.

Loțiune Micelară Micelium

Această loțiune micelară este compatibilă cu toate tipurile de ten. Are efect calmant și cicatrizant. Protejează pielea de factorii externi, curăță bine tenul și este recomandat să o folosim înainte să aplicăm crema Hidraderm, dar și ori de câte ori simțim nevoia să ne curățăm tenul. Curăță până și machiajul rezistent la apă, așadar, la vară nu va lipsi din rutina de îngrijire.

Ureea 20% – Cremă cu Uree, Vitamina A și E

Această cremă de mâini este una dintre cele mai bune creme pe care le-am încercat. Are efect calmant imediat. Înmoaie pielea și o hidratează foarte bine, efectul fiind de lungă durată. Intră puțin mai greu în piele, dar merită așteptarea. Când am văzut cât e de bună, i-am dăruit-o tatălui meu, care mereu are probleme cu mâinile uscate, aspre și crăpate. Este foarte mulțumit de ea. Spune că are un singur defect, și acela e că… se termină 🙂 .

Acestea fiind spuse, vă puteți da seama că experiența mea cu Eladerm a fost una pozitivă. Sunt încântată de produse și intenționez să le folosesc și în viitor.

You may also like...

13 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Mulțumesc pentru recomandare! Încă nu am încercat produsele Eladerm.

 2. Dana spune:

  Chiar par minunate aceste produse, m-ai convins! Imi doresc crema hidratanta, cu siguranta mi-ar fi tare utila!

 3. Luca Raluca spune:

  Am auzit numai lucruri bune despre acest brand romanesc. Multumesc pentru recomandare!

 4. Ana Maria B spune:

  Spre rușinea mea nu am auzit de Eladerm. Dar dacă produsele sunt pentru piele uscata, suna tentant. Mai ales ca sunt cu uree și vitamine.

 5. Mie mi place mult lotiunea micelara, deja am consumat vreo juma din ea.

 6. Dana Stancu spune:

  Nu am auzit de acest brand, însă mă bucur sa aud că este românesc.

 7. Stan Bianca spune:

  Nu știam de aceste produse

 8. Gabriela Alexandra Andrei spune:

  Foaete interesante produse! Mulțumesc pentru recomandare! Le voi cauta și eu!

 9. Crema hidratanta e tare faina, iar apa micelara curata bine machiajul.

 10. Rokolla spune:

  Am si eu aceste produse si chiar sunt foarte eficiente. Cu crema de maini ma impac foarte bine. Mai ales acum cand am pielea extrem de uscata ea face fata cu brio

 11. Tare interesant si eu promovez produse romanesti, dar nu stiam de acestea.

 1. 9 aprilie 2020

  […] participat la începutul lunii martie, am avut ocazia să încerc diferite produse, de la diferite branduri pe care pusesem ochii de-a lungul timpului. Și Triodeluxe este unul dintre ele, iar în punguța […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *