Două ținute Dresslily

Mai țineți mine că v-am prezentat aici câteva rochii care mi-au atres atenția pe Dresslily? Vă spuneam atunci că urmează să am tot felul de evenimente și am nevoie măcar de o rochie nouă. Ei, bine, cu greu m-am hotărât asupra unei rochii, dar sunt foarte mulțumită de alegerea mea. Eu zic că am ales bine și sunt încântată de cum îmi stă. Pe lângă rochia neagră am mai adăugat în coș și o pereche de colanți interesanți și o bluză foarte faină. În articolul de astăzi vi le prezint pe toate și vă invit să vă dați cu părerea despre ele în comentarii.

Women’s Fashion – Dresslily

dresslily

Rochia aleasă de pe Dresslily este neagră. are dantelă peste umeri și un decoleteu destul de pronunțat. Pe laterale are șnururi asemănătoare cu cele de la corset. Inițial m-am gândit că sunt acolo doar pentru design, dar nu. Cu ajutorul lor am putut strânge cât a fost necesar, iar rochia s-a așezat mult mai bine.

Materialul este plin, ușor elastic, se calcă ușor și pare rezistent. Rochia aceasta se închide în spate cu fermoar. Îmi pare rău că nu am reușit să ies cu ea și să îi fac o poză mai reușită. Dar imediat ce voi avea ocazia să o port, voi posta fotografii pe rețelele de socializare.

Dresslily’s 22% unlimited Discount code: GBJKNO

Bluza aceasta lungă este superbă. Am ales-o pe gri, dar nu cred că vă mai mirați. Este destul de subțirică, să știți. În zona bustului are două fâșii de material care se petrec parte peste parte și se leagă în spate. Partea din spate a bluzei este mai lungă ca în față. Mie îmi place foarte mult. Am impresia că mă avantajează și că îmi ascunde unele defecte.

Colanții sunt și ei deosebiți. I-am ales negri, iar materialul nu dă semne că s-ar scamoșa curând. În partea de jos au danteluță neagră și un trandafir care atrage privirile. Nu am mai avut niciodată genul acesta de colanți și chiar mi se par deosebiți. Se potrivesc de minune cu bluzița gri și chiar este o ținută pe care o port des. Este comodă și, zic eu, îmi stă bine cu ea.

Free Shipping for orders over $45.00

Nu uitați! Dacă folosiți codul GBJKNO aveți 22% reducere pe site, iar dacă comanda depășește $45, aveți și transport gratuit. Spor la cumpărături!

You may also like...

8 Responses

 1. Silvia spune:

  Da frumoase!!!!

 2. Eva Anca spune:

  Foarte bune alegeri, chiar îți vin bine. Să le porți cu plăcere!

 3. Simona Banica spune:

  Îmi plac toate tinutele!

 4. Dana spune:

  Frumoase alegeri, îți stă tare bine!!!

 5. anasylvi spune:

  Frumoase, sa le porti sanatoasa! Cum vin pachetele acestea, de unde le ridici, de la Oficiul Vamal sau de la posta?

 6. Ema Georgiana spune:

  Faine, sa le porti cu placere 🙂

 7. Foarte bine iti vin toate. Imi place rochita in mod special.

 1. 7 iulie 2020

  […] mari. Dresslily este un astfel de site, iar în articolul de astăzi vreau să vă prezint patru rochii potrivite pentru femeile mai plinuțe, dar și un costum de baie, doar avem nevoie și de așa ceva, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *