Lady Sophia are un amant – Lisa Kleypas

După ce am primit o provocare literară, în grupul Prefață de care și Porția de citit, am intrat rapid pe Târgul cărții și m-am pus pe căutat. Din fericire, Lady Sophia are un amant de Lisa Kleypas era disponibilă. Am dat comanda și, într-un timp extrem de scurt, a ajuns la mine.

Lady Sophia are un amant

E prima carte scrisă de Lisa Kleypas pe care am citit-o, deși mai am măcar una în bibliotecă. Chiar și așa, eram sigură că îmi va plăcea, deoarece am mai citit alte cărți din aceeași colecție. Eram sigură ca voi găsi o poveste drăguță, relaxantă și, bineînțeles, cu câteva scene hot. Eram sigură că voi citi cartea ușor, fără să fie nevoie să mă concentrez prea mult. Lady Sophia are un amant a fost exact ceea ce aveam nevoie în această perioadă în care cu toții suntem stresați și încordați. Știam că îmi va oferi câteva momente relaxante și de aceea nu am lăsat-o prea mult să aștepte.

Lady Sophia are un amant – o carte romantică de neratat

Lady Sophia și Sir Ross se cunosc atunci când ea se prezintă în biroul său, cerându-i să o angajeze pe postul de asistentă. Sir Ross este un magistrat de temut, respectat. El știe că ideea lui Lady Sophia este nebunească. Știe că ar atrage diferite bârfe. Totuși, nu-i poate rezista. Așadar, îi oferă postul dorit. Încă de la început, el își dă seama că noua lui asistentă ascunde ceva și este hotărât, cu timpul, să afle ce.

Lady Sophia se bucură de prima ei reușită. Odată cu angajarea sa în biroul magistratului, planul de răzbunare este pus în mișcare. Deși Sir Ross nu este deloc așa cum se aștepta ea, asta nu schimbă lucrurile. Sau, cel puțin așa își spune ea, pentru a rămâne motivată.

De ce dorește Lady Sophia să se răzbune și dacă va reuși să își ducă planul la bun sfârșit, vă invit pe voi să aflați!

You may also like...

6 Responses

 1. Dana spune:

  M-ai făcut curioasă!!!

 2. Eva Anca spune:

  Multumesc pentru recomandare! Chiar sunt bune astfel de carti intr-o perioada ca asta.

 3. anasylvi spune:

  Se pare ca ai avut o lectura placuta si relaxanta! <3

 4. Cred ca si eu asa avea nevoie de o carte relaxanta. Toate de la Editura Miron sunt asa.

 5. Simona Banica spune:

  Mi ar placea sa o citesc!

 1. 8 iunie 2020

  […] Lady Sophia are un amant – roman pe care am fost provocată să îl citesc, în grupul Prefață de carte și Porția de citit. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *