Trei peruci pe care mi-ar plăcea să le am

Sunt mulțumită de părul meu, chiar dacă mi-am propus de câteva luni să îl tund și încă nu am reușit. Deja e foarte lung și mereu trebuie să îl țin prins, deoarece Albert își bagă mereu mânuțele prin el. Fiind lung, se usucă greu și mi se pare că nu mai are nicio formă. Inspirată de alte articole realizate de prietenele mele bloggerițe, am început să mă uit și eu pe Nia wigs. Pe acest site găsim diferite tipuri de peruci și mi-au cam captat atenția.

După cum spuneam mai sus, sunt mulțumită de părul meu și nu aș dori neapărat să îl ascund. Totuși, am momente când îmi doresc altceva, dar, bineînțeles că nu sunt suficient de curajoasă să îmi pun ideile în practică. Pentru acele momente, aș apela la diferite peruci, care să îmi permită să îmi schimb look-ul, fără să mă ating de părul meu natural.

Trei tipuri de peruci pe care mi-ar plăcea să le port

peruca creata

Prima perucă pe care mi-aș cumpăra-o, ar fi una în stil afro. Având părul drept, mereu visez la păr creț. Întotdeauna mi-au plăcut fetele crețe și mereu când am ocazia și timpul necesar, îmi încrețesc părul sau îmi fac bucle mai lejere. Aș alege ca peruca să fie făcută din băr brunet, deoarece stilul acesta nu cred că ar prinde la fel de bine pe blond.

Cea de-a doua perucă pe care mi-ar plăcea să o port, este puțin mai îndrăzneață. Nu are o singură culoare, lungimea se apropie de cea al părului meu natural și tare curioasă aș fi să văd cum mi-ar sta cu ea. Eu, cea care nu s-a vopsit niciodată, să treacă la o astfel de combinație… ar cam fi ceva 🙂 .

peruci blonde

Cea de-a treia perucă ar fi blondă, cu o lungime medie. Nu știu cum mi-ar sta și dacă mi-ar sta, dar chiar mi-ar plăcea să încerc.

Voi sunteți mai curajoase ca mine? Vă vopsiți părul?

You may also like...

6 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Imi plac toate trei alegerile tale, dar a doua este chiar wow! Eu m-am vopsit de cateva ori, acum mi-am lasat parul sa revina la culoarea naturala. Clar as apela la peruci pentru o schimbare de look care sa nu-mi afecteze parul.

 2. Silvia spune:

  A doua este super!!!

 3. Dana spune:

  Nu prea îmi plac perucile, cu toate ca nu am cel mai lung și bogat păr. Dar sunt momente când chiar sunt necesare. Ma vopsesc, aici testez cam tot ce se poate.

 4. Simona Banica spune:

  Pentru o schimbare de look prefer o peruca!

 5. Si mie mi-ar placea niste peruci, pentru schimbari rapide de look. Ma vopsesc de ani bine, dar parca i-as da o pauza.

 1. 18 martie 2020

  […] ne scoate în evidență atuurile, ne va ajuta mult. Același lucru este valabil și în privința părului. O fotografie poate fi cu ușurință distrusă de un păr care stă în orice direcție dorește […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.