Trei pulovere Femme Luxe

Chiar dacă #stamincasa tot ne comandăm haine, nu-i așa? Această izolare nu poate dura la nesfârșit și vom avea ocazia să ne etalăm noile ținute. Atunci când am plasat cea mai recentă comandă pe Femme Luxe, nu era declarată starea de urgență cauzată de coronavirus și eram sigură că voi avea ocazia să port noile piese vestimentare alese. De aceea mi-am comandat trei pulovere Femme Luxe frumoase și potrivit de grosuțe, perfecte pentru vremea actuală. Mi-am mai luat și un corset modelator pe care, bineînțeles că nu am avut unde să îl port. Dacă tot nu am avut curaj să comand o rochie din categoria Corset Dresses, măcar mi-am luat un corset 🙂 .

Comanda a venit în șase zile. Foarte repede, luând în considerare că a venit din afara țării. Atunci când m-a sunat poștașul nu mi-a venit să cred că a ajuns așa repede. Bineînțeles că am stat o zi cu gândul la pachet. Când m-a sunat nu știa exact de unde e pachetul, nu îl avea la îndemână, nu avea de gând să îl aducă acasă. Așadar, s-a dus soțul după el, dar atunci când a avut timp.

Trei pulovere Femme Luxe

Cele trei pulovere Femme Luxe sunt extrem de comode și drăguțe. Le-am purtat cu blugi Femme Luxe din categoria Jeans și sunt sigură că se potrivesc și cu pantalonii din categoria Trousers pe care îi am pe acasă. Nu îi aveam la mine, că de altfel făceam mai multe combinații pe care să vi le prezint. V-am spus deja că noi stăm în perioada de izolare la țară. Am preferat să venim aici, deoarece aici avem curte și copiii pot ieși zilnic puțin la aer.

Înainte să venim aici, pe când statul în casă era doar o recomandare, noi am respectat-o și nu am ieșit pe afară, decât foarte puțin și doar de la nevoie. A fost greu, deoarece copiii au multă energie, după cum bine știți. Așadar, nu a fost greu să luăm deciza aceasta. Ne e dor de rutina noastră, dar suntem încrezători că se va termina totul curând.

Pulover verde

pulover verde

Acest pulover e preferatul meu din comanda aceasta. Îmi place mult culoarea, îmi place și cum se așează. Are acele despicături pe laterale, care ne permit să ne jucăm cu el. Îl putem purta așa cum am făcut-o eu în poze, sau îl putem purta ca pe un pulover lung. Îmi place tare, tare și abia aștept să ies în lume cu el, nu doar în curte.

pulover gri

Cel de al doilea pulover din ultima comandă plasată pe Femme Luxe este gri. Este mai scurt, dar nu prea scurt. Este chiar comod și cu siguranță va fi unul dintre preferatele mele în viitor, cel mai probabil la toamnă, pe când va fi iar vremea potrivită pentru el. Primăvara aceasta, deoarece stăm în casă nu voi avea sigur ocazia să îl port.

Pulover Negru – ultimul dintre cele trei pulovere Femme Luxe

pulover negru

Puloverul negru este la fel ca cel de mai sus, gri. Același material, același model, aceeași calitate. Parcă îmi place un pic mai mult decât cel gri și asta doar din cauza faptului că este negru. Nu știu de ce, dar am impresia că îmi vine mult mai bine decât celălalt. Cel mai probabil este o chestie de obișnuință.

Corset modelator

corset modelator

Corsetul modelator de la Femme Luxe promite să ascundă problemele taliei. Mi l-am luat cu gândul că voi purta diferite rochii la evenimentele din sezonul care urmează și prin unele se mai observă câte o neregulă. Așadar, acest corset ar trebui să mă ajute să fiu sigură că arăt bine și în acele piese vestimentare. Încă nu am avut ocazia să îl port, și la cum arată situația, nu vor fi prea multe evenimente la care vom participa în vară. Corsetul este negru, dintr-un material elastic. La fel ca și celelalte lucruri de pe site, și acesta se comandă în funcție de mărimea pe care o purtăm, deoarece ne dorim să putem respira în el.


Acestea sunt ultimele lucruri comandate pe Femme Luxe. După cum se vede, a fost o comandă reușită. Așadar, deja mă uit pe site ca să plasez una nouă. Am pus ochii pe un costum din două piese și mă gândesc să adaug măcar un tricou, că tot urmează să vină căldura.

You may also like...

21 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Sunt tare frumoase toate! Puloverul verde imi place cel mai mult. Sa le porti cu drag!

  2. Dana spune:

    Sunt tare frumoase, să le porți cu drag!

  3. Valeria Chertes spune:

    Sunt foarte frumoase sa le porți cu drag!

  4. Oana spune:

    Sa le porti cu drag, imi plac toate.

  5. Puloverul verde îmi place maxim! Culoarea mai mult, despicaturile ma cam enervează

  6. Elena-Cristina Alexandroaia spune:

    Frumoase pulovere. Cel mai mult imi place cel gri.

  7. Andraxela spune:

    Al doilea imi place mult si-ti vine tare dragut! Sa le porti sanatoasa!

  8. frumoase toate, mie imi place primul. 🙂

  9. ellafairytale spune:

    Puloverul verde imi place mult, poate pentru ca si iubesc culorile.

  10. Mirela Marin spune:

    Puloverele sunt preferatele mele pentru vremea rece.
    Toate 3 îmi plac și mie, dar primul ar fi cel care mă atrage cel mai mult.
    Femme luxe este site-ul pe care găsim articole pentru toate gusturile.
    Portă-le cu drag!

  11. La cat de rece este aceasta primavara, nu putem pune deoparte, puloverele.

  12. Oprea Carmen spune:

    nu am luat nimic de la ei, chiar o sa ma uit si eu, cine stie ce vad interesant!

  13. Denisa spune:

    Foarte faine articolele vestimentare, iti vin bine.

  14. Cât de bine arată puloverele! Îmi plac mult de tot!

  15. Oh, ce dragute sunt! Eu am dat gres cu comanda de data aceasta 🙁

  16. Ana Maria B spune:

    Foarte simpatice puloverele. Și pe mine ma bătea gândul sa îmi iau, dar am zis ca vremea calda și am luat alte produse.

  17. Simona spune:

    Puloverul verde e tare fain! Si modelul pe negru mi-ar placea si mie!

  18. Tare bine iti vin. Cel verde are o culoare wow.

  1. 25 aprilie 2020

    […] să încep să vă vorbesc despre piesele vestimentare din ultima comandă plasată pe Femme Luxe, vreau să vă spun că și de data aceasta comanda a ajuns repede la mine. Nu a durat mai mult de […]

  2. 2 iunie 2020

    […] trei săptămâni până să fiu sunată de curier. Am aproximativ un an de când plasez comenzi pe Femme Luxe și aceasta e a doua sau a treia oară când mi se întâmplă să îl aștept mai mult, așadar, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *