Produse Sano eficiente, pe care le recomand

Deși anotimpul meu preferat este iarna, trebuie să recunosc că și vara are părțile ei bune. Deși îmi place să mă ghemuiesc iarna sub o pătură pufoasă, cu o cană de ciocolată caldă în mână, la fel de mult îmi place să mă plimb în serile călduroase de vară și să savurez o înghețată bună. Chiar dacă îmi place să privesc fulgii mari de nea cum cad, îmi place și să ascult ciripitul păsărelelor sau să urmăresc zborul fluturilor în plină vară.

Ce nu îmi place vara este faptul că insectele sunt peste tot, iar eu nu prea pot să le suport. Nu îmi place deloc să ies în balcon și să dau nas în nas cu o gânganie urâtă, care mi-a luat locul și se răsfață la soare. Urăsc și mai mult faptul că unele arătări minuscule reușesc să se strecoare în casă și dau cu ochii de ele atunci când mă aștept mai puțin. Asta e, nu le putem avea pe toate, dar, din fericire, există soluții pentru toate.

produse sano eficiente

Sano mi-a trimis un colet surpriză de curând, cu două produse pe care nu le-am mai folosit până acum, dar care au devenit ușor unele dintre preferatele mele, încă de la prima utilizare.

Eliminarea gândacilor nu a fost niciodată mai simplă

eliminarea gandacilor de bucatarie

Sano Floor Plus este o soluție pentru pardoseli foarte eficientă, mai ales în sezonul cald când gândacii îndrăznesc să își facă apariția. Pe lângă faptul că are un miros plăcut de lămâie, curăță foarte bine, înlătură și previne apariția insectelor, atunci când este folosit în mod constant. Dacă vă gândiți că secretul său stă în pesticide, trebuie să vă contrazic și să vă spun că această soluție pentru pardoseli nu conține pesticide. De fapt, se pare că gândacii fug de parfumul de lămâie al produsului. Așadar, Sano Floor Plus nu omoară gândacii, ci doar îi pune pe fugă 😀 .

Sano Floor Plus este o soluție pentru pardoseli sigură și poate fi folosită și de familiile care au animale de companie sau copii mici. În plus, este avizat de Ministerul Sănătății.

Cu ce curăț aragazul sau cuptorul? Cu Sano Forte Plus, desigur

cu ce curat aragazul din inox sau cuptorul

Sano Forte Plus a fost cel de al doilea produs din coletul surpriză care a ajuns de curând la mine. Am tot folosit produse Sano de-a lungul timpului și știam că sunt foarte bune. Totuși, Sano Forte Plus m-a uimit de-a binelea. Am pulverizat spuma pe aragaz, pe cuptor, pe faianță și oriunde am mai văzut urme de grăsime. Apoi am lăsat-o să acționeze. M-am învârtit de câteva ori prin bucătăre și m-am întors la treabă, înarmată cu răbdare și cu bureți pentru frecat. Surpriză! Nu a fost nevoie să le folosesc. Am șters cu o lavetă și totul a rămas curat. Am clătit bine și voila! Nu mi-a venit să cred!

Deși Sano recomandă efecturarea unui test al culorii și purtarea unor mănuși de protecție atunci când folosim acest degresant, deoarece conține o cantitate mare de sodă caustică, bineînțeles că nu am ținut cont. Nu că aș fi nepăsătoare sau că nu îmi plac regulile, de obicei chiar le respect. Dar, în ultima vreme am fost mereu pe grabă și cu mintea la foarte multe lucruri. Deci pur și simplu am uitat. Mâinile m-au usturat foarte tare, mi-a sărit și oja, bineînțeles. Dar este doar vina mea și vă povestesc partea aceasta doar ca să vă impulsionez să nu uitați mănușile 😀 .

Voi folosiți produse Sano?

You may also like...

13 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Si eu le folosesc si sunt tare bune. De fapt, mi-au placut toate produsele Sano pe care le-am folosit pana acum.

 2. Mirela Marin spune:

  Ambele produse Sano sunt foarte bune, eficiente și la preț corect.
  Le folosesc frecvent și sunt foarte mulțumită! Pur ăi simplu sunt de nelipsit din casă.

 3. Simona Banica spune:

  Produse de nelipsit din casa gospodinei!

 4. anasylvi spune:

  Da, au produse bune cei de la Sano. Am folosit si eu cateva.

 5. Sano are produse extrem de eficiente

 6. Detergentul pentru pardoseli este un aliat de nădejde pentru mine, mai ales ca am probleme cu gandacii de bucatarie.

 7. Denisa spune:

  Imi plac produsele Sano si mai ales ca au o gama variata de produse eficiente.

 8. ador produsele sano! nu am nicuj gandacel prin casa. iar aragazul e lux! mirosul de la noul sano forte imi place mult, nu mai e asa inecacios!

 9. ellafairytale spune:

  Sunt produse eficiente Sano, le folosesc si eu. Sano Plus Floor e excelent pentru curatenie, dar si pentru indepartarea insectelor.

 10. Diana Timofte spune:

  Sunt foarte bune produsele Sano, le folosesc si eu !

 11. Sano Forte m-a ajutat extrem de mult și pe mine în bucătărie.

 12. Dana spune:

  Din ce am folosit până acum de la Sano, am fost foarte mulțumită, chiar își face treaba! Trebuie sa testez și aceste produse.

 13. Rokolla spune:

  Degresantul de la Sano este si prietenul meu. Imi place ca este eficient si indeparteaza cu usurinta orice urma de murdarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *