Nou în bibliotecă – noiembrie 2020

Pot să zic că luna noiembrie a acestui an nu a fost tocmai o lună ideală, din niciun punct de vedere. Dacă de obicei, în ceilalți ani, pe vremea aceasta deja aveam pregătite majoitatea cadourilor, aveam făcute deja fursecuri sau alte prăjiturele specifice Crăciunului, aveam și câteva cărți de sezon citite deja și de multe ori eram gata și cu decoratul, anul acesta sunt întârziată rău de tot.

Cadourile nu le-am pregătit. Prăjituri nu am făcut. De citit nu prea am citit și de decorat nici nu mai aduc vorba. Măcar am mai văzut câte un film de Crăciun și zilele acestea am ascultat și colinde. E un început, nu-i așa? Sper să îmi intru repede în normal. Nu îmi place deloc să aștept sărbătorile fără agitația firească de dinaintea lor.

După cum vă spuneam, în noiembrie nici nu am citit mare lucru. Dar despre asta vom vorbi în alt articol. În articolul de astăzi vă prezint cărțile care și-au făcut loc pe rafturile mele în această lună.

carti noi noiembrie 2020

Cărți noi în bibliotecă

O fărâmă de Rai de Corina Cîndea mi-a fost trimisă de Editura Hathor. Mulțumesc mult! Abia aștept să mă destind citind-o.

Soția pierdută am primit-o de la cumnata mea, alaturi de alte minunății, pentru ziua mea. Nu am apucat să ne vedem în octombrie, dar m-am bucurat la fel de mult și în noiembrie. Mulțumesc!

Prin ochii ei mi-a dăruit-o prietena mea de la Ups Blog – Dana, tot de ziua mea. Din fericire, nu o aveam în bibliotecă și abia aștept să o citesc. Mulțumesc!

I put a spell on you… de Allex Trușcă m-a tentat foarte tare și mi-am comandat-o imediat ce a apărut. Abia aștept să ajung și la ea.

Cărți pentru copii

Și copiii mei au primit minunății în noiembrie. Libris le-a trimis George și miraculosul medicament și Ema spune noapte bună. De la Editura Casa au ajuns Bobiță, Buburuză și baloanele de Crăciun, Sărbătoarea Crăciunului și Fulare Croșetate.

Voi ce ați mai adăugat nou în bibliotecă?

You may also like...

6 Responses

  1. Dana spune:

    Nici eu nu am reușit nici sa citesc prea mult în luna noiembrie. Să te bucuri de cărțile minunate și de atmosfera de sărbători, asa cum trebuie și îți place!

  2. Silvia spune:

    Lecturi plăcute, par interesante!

  3. Eva Anca spune:

    Sa le citesti cu drag! La mine noiembrie a fost una dintre cele mai bune luni din acest an, la citit.

  4. Simona Banica spune:

    Toate titlurile foarte interesante

  5. Ce de minunatii! Am adaugat si eu vreo 7-8 carti in noiembrie, cred.

  6. anasylvi spune:

    Frumos! Ma tenteaza cartea lui Allex Trusca, de fapt cam toate cele aparute in aceasta colectie noua. Spor la citit, asteptam impresiile! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *