În vacanță de Crăciun / Christmas Getaway – film de Crăciun

Ca să începem weekend-ul într-o notă optimistă, vă recomand un film de Crăciun În vacanță de Crăciun / Christmas Getaway – pe care l-am văzut de curând și care mi-a plăcut.

În vacanță de Crăciun mi s-a părut foarte bine realizat. Mi-a plăcut cadrul în care a fost filmat, mi-au plăcut actorii și poveștile personajelor. Eu l-am văzut pe Diva TV, dar cu siguranță îl găsiți și online.

In vacanta de craciun
Imagine de cento4ka de la Pixabay

În vacanță de Crăciun / Christmas Getaway – un film frumos de Crăciun

Emory are o slujbă frumoasă. Mereu călătorește prin lume și scrie diferite articole despre modul în care Crăciunul este sărbătorit, despre obiceiuri și tradiții. Așadar, șefa și prietena ei, îi rezervă o cabană pentru sărbători și o provoacă să scrie despre Crăciunul american. Totuși, deoarece încă de mică a călătorit mereu cu părinții săi, nu își aduce aminte cum este să petreci un Crăciun american, dar speră ca acolo, la cabană, să aibă parte de inspirație.

Atunci când ajunge acolo, Emory are neplăcerea să vadă că a avut loc o încurcătură. Aceeași cabană a mai fost închiriată de cineva. Mai exact de un tată și fetița lui adorabilă, care avea o întreagă listă cu lucruri pe care își dorea să le facă în acea vacanță de Crăciun.

Emory cedează și le dă lor cabana. Dar apoi își dă seama că nu se poate întoarce imediat în oraș. Așadar, hotărăște să rămână acolo, alături de simpatica familie pentru câteva zile.

Magia Crăciunului este greu de ignorat

Deși nu avea nicio intenție de a interacționa prea mult cu cei care i-au stricat vacanța de Crăciun, nu poate sta prea mult deoparte. Se alătură lor, bifând pe rând dorințele fetiței și cunoscându-l mai bine pe tatăl simpatic.

Cum se va sfârși vacanța lor de Crăciun nu este greu de intuit. Dar acest lucru nu strică cu nimic plăcerea de a viziona acest film de Crăciun. Bunătate, iubire și veselie, într-un cadru feeric.

Dacă nu ați văzut încă filmul vă recomand să lăsați grijile deoparte pentru câteva zeci de minute și vă faceți timp pentru el în weekend-ul acesta!

You may also like...

7 Responses

 1. Silvia spune:

  Imi plac toate filmele de crăciun!!!

 2. Eva Anca spune:

  Eu din octombrie tot spun ca ma voi uita la filme de Craciun, inca nu am apucat. Unul singur am reusit sa prind spre final. Multumesc pentru recomandare!

 3. Dana spune:

  Ce frumos pare! L-am ratat pe Diva, dar o sa îl caut online.

 4. Dobrișan Maria Ancuța spune:

  Mulțumesc pentru recomandare

 5. Mi-ai facut dor de un film de Craciun. Inca nu am vazut niciunul, anul asta.

 1. 30 noiembrie 2020

  […] De citit nu prea am citit și de decorat nici nu mai aduc vorba. Măcar am mai văzut câte un film de Crăciun și zilele acestea am ascultat și colinde. E un început, nu-i așa? Sper să îmi intru repede în […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *