Zece feluri de a fi adorată – Sarah MacLean

Recomandarea de astăzi este una romantică, plină de voie bună și iubire. Atunci când termini de citit Zece feluri de a fi adorată de Sarah MacLean rămâi cu sentimentul că orice este posibil, că fiecare faptă bună nu rămâne nerăsplătită și că toate pe lume se întâmplă cu un scop.

În Zece feluri de a fi adorată accentul este pus pe forța de care este capabilă o femeie. De modul în care își revine după grele încercări. Pe cât de mult contează ca cineva să îți întindă un deget, la nevoie.

Mi-a plăcut mult cartea. Mi-au plăcut personajele, mi-au plăcut poveștile lor. Mi-a plăcut umorul autoarei și sensibilitatea de care a dat dovadă în unele momente.

Zece feluri de a fi adorata

Zece feluri de a fi adoratăroman istoric de dragoste

Lady Isabel este fiica unui conte care nu își merită titlul. Un om risipitor, înconjurat de vicii și care uită de familia sa. Isabel și-a pierdut și mama, care oricum o ura și o învinovățea pentru absența tatălui.

Isabel rămâne să aibă grijă de fratele său și de domeniul familiei, care se cam duce de râpă. Oamenii neplătiți pleacă și totul rămâne pe umerii ei.

Atunci când o tânără care dorește să se ascundă de familie apare acolo, Isabel acceptă să o găzduiască în timp ce aceasta o ajută la treabă. În timp, au ajuns mai multe fete acolo și casa Isabelei a devenit casa Minerva – locul unde tinerele femei se refugiau la nevoie. Bineînțeles, dacă s-ar fi aflat acest lucru Isabel ar fi avut o mulțime de probleme.

Anii trec și lucrurile merg tot mai bine. Până ce sora unui conte îi apare în prag. Deși Isabel știe că îi va aduce probleme, nu o lasă sufletul să o izgonească. Cum îi va schimba sosirea noii fete în Casa Minerva viața lui Isabel, rămâne să aflați voi citind romanul.

You may also like...

4 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Multumesc pentru recomandare! Pare o carte tare draguta.

  2. Silvia spune:

    O recomandare excelentă!!!

  3. Dana spune:

    Pare drăguță povestea și numai buna pentru a ne descreți frunțile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *