Nou în bibliotecă – decembrie 2020

În ultima lună a anului 2020 am primit o mulțime de cărți. Ca de obicei, trebuie să le mulțumesc colaboratorilor și prietenilor mei pentru acest lucru.

Deși am o mulțime de cărți necitite în bibliotecă, mă bucur foarte mult pentru fiecare carte nouă. Toate cărțile recent primite par a fi pe gustul meu și deja am citit câteva dintre ele. Dacă ar fi după mine aș citi câte o carte pe zi, pentru a reuși să țin pasul cu noutățile, dar cum acest lucru nu este posibil, fac și eu ce pot 😀 . Atunci când aleg o nouă lectură mă ghidez după starea de spirit și (cred că nu mai e nicio surpriză) după cât de frumoase sunt coperțile, sperând ca noul roman pe care îl voi citi să fie pe gustul meu. Din fericire, am început foarte bine anul și am avut parte doar de cărți una și una.

ncarti noi decembrie 2020

Cărți noi în bibliotecă – decembrie 2020

 1. Băiatul cu pijamale în dungi. Am primit acest roman cadou de la una dintre cumnatele mele. Îi mulțumesc din nou cu această ocazie că m-a ajutat să mai șterg un titlu din lista de dorințe.
 2. Oscar și Tanti Roz. Cealaltă cumnată a mea mi-a dăruit această carte. Deja am citit-o acum câțiva ani, dar nu o aveam în bibliotecă. Mulțumesc!
 3. Cerere de prietenie
 4. Femeia din oglindă
 5. Prietena mea genială. Aceste trei cărți le-am primit cadou de la Cătălina. Abia aștept să le citesc. Mulțumesc!
 6. Albastru pur. Dana mi-a oferit acest roman, care ei i-a plăcut foarte mult și cu care m-a tot tentat. Mulțumesc!
 7. Ecuația iubirii
 8. Dicționar ilustrat englez-român
 9. Sabrina – Anotimpul vrăjitoarei. Aceste trei titluri mi-au fost trimise de către Editura Corint. Despre Sabrina vă voi vorbi curând, deoarece am terminat-o aseară. Mulțumesc!
 10. Între surori. Pentru acest roman mult dorit trebuie să mulțumesc celor de la Libris.ro.
 11. Îngerii dreptății
 12. Din suflet
 13. Clubul Jane Austen. Aceste trei romane mi-au fost trimise de către Editura RAO. Despre Îngerii dreptății v-am vorbit aici, Mulțumesc editurii!
 14. Parisul e întotdeauna o idee bună
 15. A treia voce
 16. Contractul Paganini
 17. Frumusețea Medusei
 18. Unde sunt pantalonii lui Moș Crăciun?
 19. Mica vrăjitoare vol 2
 20. Bunica dim măr. Toate aceste tiluri ne-au fost trimise de Editura Paralela 45 și le mulțumim pentru acest lucru. Despre Parisul este întotdeauna o idee bună v-am vorbit deja aici, iar din Unde sunt pantalonii șui Moș Crăciun v-a citit Maia într-un video pe rețelele de socializare. Despre restul vă voi vorbi cât de curând. Deja am început A treia voce și îmi place mult.
 21. Primul meu minidicționar
 22. Am ochi, mâini și burtică
 23. Ajutăm, împărțim, ne împăcăm. Aceste trei cărți pentru copii mici au venit de la Editura Casa și îi mulțumim încă o dată cu această ocazie!

Voi ce aveți nou în bibliotecă?

You may also like...

4 Responses

 1. Dana spune:

  Să te bucuri de cărțile minunate! Lecturi frumoase!

 2. Ce de minunatii! Sa ai lecturi placute!

 3. Eva Anca spune:

  Ce de carti minunate! Sa le citesti cu placere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *