I care a lot / Chiar îmi pasă – impresii film

Așa cum v-am obișnuit în ultima perioadă, vin cu impresii despre un film la început de weekend. Dacă în timpul săptămânii nu prea apucăm să ne uităm la ceva, în weekend altfel stă treaba. De data aceasta, nu vă voi vorbi despre un serial, ci despre un film apărut în 2020, I care a lot / Chiar îmi pasă.

Filmul este încadrat în categoria comedie neagră și chiar îți captează atenția. Ideea că statul știe mai bine cum să aibă grijă de bătrâni, mi se pare deplasată. Acest film demontează această teorie și trezește o mulțime de suspiciuni. I care a lot / Chiar îmi pasă dovedește că șarlatanii sunt peste tot și că statul nu ar trebui să ne poată controla pe noi sau averea noastră.

I care a lot / Chiar îmi pasă – o comedie pentru weekend

Marla Grayson, împreună cu iubita sa, a pus la cale escrocheria perfectă. Aceasta era îngrijilor personal, iar statul îi permitea accesul la averea bătrânilor care nu se mai puteau îngriji, pentru a le asigura toate cele necesare. Dar, Marla nu era deloc de bună-credință. Își însușea averile și se asigura că cei dragi nu se mai puteau întâlni cu bătrânii.

Avea legături peste tot și abia aștepta câte un nou pont. Atunci când medicul i-a prezentat un nou caz, Marla a crezut că l-a prins pe Dumnezeu de un picior. Bătrâna era bogată și nu avea familie. Era capabilă să se îngrijească singură fără probleme, dar acest lucru nu a oprit-o pe Marla. Totuși, s-a dovedit că bătrâna avea propriile secrete, care i-au pus piedici Marlei. Dar oare au împiedicat-o să își ducă planul la bun sfârșit?


Mi-a plăcut filmul, deși aș fi preferat să nu fie o comedie neagră și ca subiectul acesta atât de ofertant să fie tratat cu seriozitate. Sunt sigură că s-ar fi bucurat de și mai mult succes. Nu e un film de 10, dar te captivează încă de la început.

Dacă l-ați văzut sau aveți de gând să îl vedeți curând, vă invit să reveniți cu impresii.

You may also like...

13 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Am de gând să îl văd, mi l-a recomandat deja Claudia, iar impresia ta m-a convins să îl văd cât mai curând.

 2. Dana spune:

  De mult nu am văzut un film care sa ma captiveze. Sper să reușesc sa il văd pe acesta.

 3. Silvia spune:

  Da ,mi-a plăcut foarte mult filmul!!!!

 4. Aș vrea să îl văd eu, pare foarte interesant. Sunt curioasă ce elemente comice au introdus la așa un subiect serios, sensibil… Mulțumesc pentru recomandare. 🙂

 5. Irina spune:

  Nu l-am văzut. Mulțumesc pentru recomandare.

 6. L-am vazut, mi-a placut si m-am bucurat sa-l revad pe Peter Dincklage, adica pe Tyrion din Game of Thrones 🙂

 7. L-am vazut si noi, tare ne-a placut, il recomand.

 8. La capitolul filme stau foarte prost,am incercat aseara sa ma uit la ceva si m:a luat somnul…

 9. Oprea Carmen spune:

  nu stiu filmul, pare interesant si o sa incerc sa-l vizionez, multumim!

 10. Rokolla spune:

  Cred ca am sa-l caut si eu sa ma uit in weekend

 11. Chiar pare super interesant si are un subiect pe masura.

 1. 8 iunie 2021

  […] că a trecut ceva timp de când nu v-am mai recomandat vreun film, dar am o scuză foarte bună pentru acest lucru.:-D . Pur și simplu nu am avut timp să mai văd […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.