Jaful perfect / Now you see me

Știu că a trecut ceva timp de când nu v-am mai recomandat vreun film, dar am o scuză foarte bună pentru acest lucru.:-D . Pur și simplu nu am avut timp să mai văd vreunul. Nu am mai deschis Netflix-ul de ceva timp, iar atunci când am reușit să îmi fac timp pentru a vedea un film, Jaful perfect / Now you see me mi-a ieșit în cale.

Mă bucur că am reușit să văd un film nou pentru mine, chiar dacă mi-au trebuit cam trei reprize, în trei zile diferite să îl văd pe tot. Știți voi cum e…

Jaful perfect / Now you see me
sursă imagine: Pagina oficială de Facebook a filmului

Jaful perfect / Now you see me – film notat cu 7,3 pe IMBD

Jaful perfect / Now you see me a apărut în iunie 2013 la noi. Așadar, nu m-aș mira dacă mi-ați spune că voi l-ați văzut deja. Pentru mine a fost o surpriză foarte plăcută. Filmul este încadrat în categoriile thriller și mister și se bucură de nota 7,3 pe IMBD. Am văzut că pe Netflix este disponibilă și continuarea. Vreau neapărat să o văd curând.

Și distribuția filmului mi-a atras atenția, deoarece vedem nume precum Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Michael Caine și Morgan Freeman.

În Jaful perfect / Now you see me găsim o echipă foarte pricepută de iluzioniști. Aceștia lucrau pe cont propriu, până ce au primit cu toții o invitație ciudată, la care nu au putut rezista. S-au întâlnit și au devenit o echipă.

Totul începe cu un spectacol uluitor, care pune poliția pe urmele lor și îi face cunoscuți. Iluzioniștii noștri jefuiesc afaceriști corupți și împart o parte din bani oamenilor de rând. Acest lucru le aduce simpatie și susținere, dar și mari probleme. Agenții FBI sunt tot mai supărați de situațiile pe care iluzioniștii le crează și doresc cu orice preț să pună mâna pe ei.

Cât vor reuși să fie cu un pas înaintea tuturor?

You may also like...

6 Responses

 1. Ana-Maria spune:

  L-am văzut de câteva ori. Mi-a plăcut mult acest film.

 2. Eva Anca spune:

  Titlul îmi sună cunoscut, dar nu reușesc să îmi amintesc dacă l-am și văzut sau doar am auzit de el.

 3. anasylvi spune:

  Nu cred ca l-am vazut, dar sigur am auzit de el.

 4. Silvia spune:

  M-ai convins să mă uit!

 5. Dana spune:

  Nu l-am văzut, dar sigur vreau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *