Rețete de Paște pentru iubitorii de carne :-)

Ce faceți, dragi gospodine? V-ați apucat de treabă? Ați terminat curățenia, ați întocmit meniul de Paște? Dacă la a doua parte încă mai lucrați, astăzi vă prezint și eu câteva rețete de Paște care conțin multă carne, perfecte pentru iubitorii de carne.

De când mă știu la noi acasă se gătea cu multă carne, fie că era sărbătoare sau nu. Eu, acum, la maturitate, merg mai mult pe legume, soțul meu nefiind mare iubitor de carne. O mănâncă cu plăcere dacă este gătită pe placul lui, dar o dă oricând pe o porție de paste sau pe o mâncărică de cartofi.

Atunci când se apropie sărbătorile mă ia dorul de mâncărurile care se pregătesc de obicei de sărbători, iar astăzi vă prezint și vouă câteva dintre ele.

Image by Terri Cnudde from Pixabay

Rețete de Paște pentru carnivori

 1. Chifteluțe marinate. Deși îmi plac și cele cu suc de roșii, cele cu maioneză și ceapă sunt preferatele mele. De sărbători ignorăm caloriile, nu-i așa?
 2. Mâncărică rece de pui. Yummmy! Are multă ceapă călită și măsline, o bunătate. Dacă chifteluțe mai fac și în afara sărbătorilor, mâncărică rece mănânc doar de sărbători. Soțului meu nu-i place deloc și mi-e greu să muncesc atât la ea doar pentru mine. Așadar, o mănânc de sărbători, când merg în vizită la părinți.
 3. Salată de ton sau salată boeuf. Amândouă îmi plac foarte mult. Prima este mai light, a doua nu tocmai 🙂 . Eu, una, abia aștept să gust salata boeuf. Nu știu de ce, dar stau cu gândul la ea de vreo săptămână deja.
 4. Pui crispy. Bucățelele de pui crocante și suculente sunt perfecte de pus în platoul cu aperitive.
 5. Rulouri umplute. O bunătate! Le puteți servi alături de o salată sau cu o garnitură de cartofi la cuptor. Yummy!

Voi ce vă gândiți să pregătiți pentru masa de Paște? Mergeți pe tradițional, cu sărmăluțe și friptură sau vă gândiți la altceva?

You may also like...

7 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Ce idei bune! Mă tentează chifteluțele marinate.

 2. Valeria Chertes spune:

  Idei foarte bune,multumim.

 3. Silvia spune:

  Pofta buna să aveți!!!

 4. Simona Banica spune:

  Imi plac rețetele dar canre mai rar

 5. Dana spune:

  Trebuie să merg traditional, dar cu siguranță vreau să încerc rulourile umplute cât de repede!

 6. Ce de idei bune de retete! Eu am facut doar drob si ardei umpluti, Pastele asta.

 1. 30 aprilie 2021

  […] Ce faceți, dragelor? Cel mai probabil sunteți prinse până peste cap cu pregătirile pentru Sărbătorile Pascale care ne bat la ușă, nu-i așa? Ei, bine, eu zic să luați o mică […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *