Ochelari de soare pentru bărbați – cum îi alegem?

Știați că pe 20 iunie este ziua tatălui la noi? Nu îmi aduc aminte să fi sărbătorit vreodată această zi în anii trecuți. Știam doar de ziua mamei, lucru care ne convenea, nu-i așa? :-)) . Cel mai probabil, ne-am inspirat din nou de la prietenii noștri americani, care sărbătoresc Father’s Day. Bineînțeles, eu sunt deschisă la orice sărbătoare, fie că ea împrumutată sau nu, așadar, sunt dispusă să îmbrățișez și această sărbătoare, fără niciun fel de rețineri.

Am spus-o și mă repet… Se întâmplă atât de multe lucruri ciudate, groaznice și oribile în lume, încât trebuie să profităm de orice moment să ne bucurăm și să aducem bucurie. Încă o ocazie în plus să arătăm celor dragi cât sunt de importanți pentru noi, nu strică. Nu-i așa?

TrendHim ne încurajează să sărbătorim ziua tatălui. Și, în campania organizată cu această ocazie, i-am luat soțului meu o pereche de ochelari de soare polarizați. Mie mi s-a părut un cadou foarte util și eram sigură că îl va aprecia. De câțiva ani îl deranjează lumina puternică a soarelui, mai ales atunci când conduce. Până acum înțelegeam și nu prea. Dar, deja începe să mă deranjeze și pe mine tot mai des și încep să înțeleg tot mai bine nevoia unei perechi de ochelari de soare de calitate, polarizați.

Cum alegem o pereche de ochelari de soare potriviți

V-am mai vorbit despre importanța ochelarilor de soare polarizați. Așadar, nu voi relua acest aspect, ci vă voi invita să citiți acest articol dacă căutați astfel de informații. În rândurile ce urmează, vă voi spune cum să alegeți ochelarii potriviți, în funcție de forma feței. Acest lucru e foarte important, mai ales atunci când nu îi probăm. Degeaba îi oferim bărbatului din viața noastră cadou o pereche de ochelari de soare polarizați dacă nu se poate bucura de ei cu adevărat, nu-i așa?

Pentru fața ovală putem alege orice tip de ochelari. Această formă a feței este considerată forma perfectă, tocmai din acest motiv.

Pentru cei cu forma feței pătrată vom alege ochelari cu rame de formă ovală sau rotundă.

Pentru cei cu forma feței rotundă vom alege rame care au unghiuri și forme ascuțite. Astfel, oferim puțin contrast.

Pentru bărbații care au forma feței în formă de inimă, vom alege ochelari cu rame mici, pătrățoase.

Pentru cei cu forma feței trapezoidală ar trebui să alegem ochelari de tip aviator.

 de soare polarizati,cum alegem ochelarii in functie de forma fetei,ce ochelari se potrivesc, ochelari de soare barbati,

Nu e așa dificil, nu-i așa? Ei, bine, acum că aveți idee ce ar trebui să cumpărați, vă invit să vedeți ce modele de ochelari de soare polarizați au cei de la TrendHim.

You may also like...

10 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Să îi poarte cu drag! Eu știam că e în a doua duminică din mai, deci clar putem sărbători oricând. :)))

 2. Cred ca exista cateva modele care se potrivesc tuturor!

 3. Mihaela spune:

  Nu stiam de ziua tatălui. Si al meu are nevoie de ochelari de soare noi asa ca o sa ii fac o bucurie. Multumesc pentru sfaturi și recomandări.

 4. e foarte important sa alegem un model care se potriveste fizionomiei. si eu ma gandeam la o pereche, ma cam chinui la condus.

 5. Deniaa spune:

  Am ales si noi de curand niste ochelari de soare polarizati de la Polaroid si tare ne plac.

 6. In acest magazin online gasesti tot felul de articole frumoase pentru barbati. Tot de aici ii fac si eu sotului diferite surprize minunate.

 7. Super ii vin! Am ales si eu o curea de pe ascest site in urma cu cateva luni si am fost multumita de calitate!

 8. Simona Banica spune:

  Minunat

 9. Rokolla spune:

  Si eu am inceput sa caut ochelari de soare polarizati pentru ca am nevoie de protectie intai de toate

 10. Dana spune:

  O alegere foarte bună, arara minunat ochelarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *