Cărți cu abțibilduri reutilizabile de la Editura Casa

De curând am primit cele trei cărți cu abțibilduri reutilizabile de la Editura Casa. Deși sunt create pentru cei mai micuți dintre copilași, precum Albert, și Maia a fost atrasă de ele și de multe ori s-au jucat împreună, aplicând plasturi sau punându-le animăluțelor ochelari.

E prima dată când ai mei copilași au cărți cu abțibilduri reutilizabile și suntem cu toții încântați de ele. Mă bucur mult că le-am descoperit și mai ales că Albert își petrece mult timp în compania lor.

 cărți cu abțibilduri reutilizabile

Cele trei cărți cu abțibilduri reutilizabile de la Editura Casa sunt:

 • Suflă, alină și pune un plasture. Cărticica conține cinci plasturi reutilizabili, care ajută animăluțele să treacă mai ușor peste durerea pe care o au, cauzată de accidente minore. Cartea are poezioare simpatice, care explică cum a ajuns animăluțul să aibă nevoie de plasture.
 • O îmbrățișare de noapte bună. Animăluțele din această cărticică ilustrată și cartonată, au nevoie de animăluțele lor de companie pentru a dormi. Copilașii lipesc cele cinci abțibilduri reutilizabile în brațele anilăluțelor.
 • Ursulețul are nevoie de ochelari. Și cartea aceasta s-a bucurat de mare succes. Cele cinci perechi de ochelari trebuie așezați pe fețele potrivite, pentru a ajuta animalele să vadă.

Toate cele trei cărți cu abțibilduri reutilizabile sunt cartonate. Paginile sunt lucioase și astfel abțibildurile stau lipite acolo unde copilașul le așează. Bineînțeles, suprafața abțibildului poate prinde praf și scame. Astfel nu se mai lipesc. Așadar, abțibildurile se clătesc cu apă rece și sunt din nou gata de joacă. Partea cea mai bună e că cei mici pot face singuri acest lucru și se vor bucura de fiecare dată când trebuie îndeplinită această sarcină. Ba chiar mai mult, le vor spăla și când nu e cazul 🙂 .

Cele trei cărți cu abțibilduri reutilizabile de la Editura Casa pot fi un cadou extrem de apreciat de către cei mici. Sunt rezistente, frumos ilustrate, conțin poezioare drăguțe și aduc mare bucurie celor mici.

Pe rețelele de socializare am postat și un scurt video în care puteți vedea mai bine una dintre cărticele. Vă invit să îl urmăriți acum, dacă cumva l-ați ratat.

You may also like...

11 Responses

 1. Silvia spune:

  Se vede că sunt încântați!

 2. Simona Diaconu spune:

  Cât de faine sunt, mie și acum îmi plac abțibildurile!

 3. MIHAELA spune:

  Ce faine sunt! Al meu a trecut de varsta la care ii cumparam astfel de carti dar tot le mai cumpar pentru copii prietenelor mele sau ca sa le donez.

 4. Imi plac temele abordate in aceste trei cartulii, sunt cumva mai altfel decat celelalte pe care le-am vazut eu.

 5. Simona spune:

  Se distreaza de minune cei mici. Imi place ideeea de abtipilduri reutilizabile, este prima data cand aud. Ce frumos!

 6. Cat de fain, acum am aflat ca exista abțibilduri reutilizabile.

 7. Marin Mirela spune:

  Ce interesante și tentante sunt!
  Iar copiii sunt extraordinar de absorbiți și fascinați!
  Le voi căuta și eu, mulțumesc!

 8. Super cartulii, deja stiu cativa pitici pentru care le-as lua!

 9. Rokolla spune:

  Mie mi se pare ca aceste carti cu abtipilduri au o priza mult mai buna la copii si le prefer si eu

 10. Dana spune:

  Cu siguranță au fost tare încântați de aceste cărticele!

 11. Simona Banica spune:

  Interesante aceste carticele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *