Distracție și sport împachetate frumos

Nu știu cum e vremea la voi, dar la noi în sfârșit începe să se încălzească. Ieri a fost atât de plăcut afară încât copiii au ieșit la joacă în fața blocului și au cam uitat să mai intre în casă. Maia avea teme, bineînțeles, dar nici că îi păsa. Albert e iar răcit și am insistat să nu stea foarte mult afară. Cald, cald, dar totuși vânt rece încă e, deoarece încă avem zăpadă pe munți.

S-au jucat frumos cu ceilalți copii de la blocurile de pe străduța noastră. Au profitat cu toții de lipsa zăpezii și temperatrile prietenoase, pentru a se distra în aer liber. Era plin de biciclete, trotinete și mingi. Jocurile în aer liber au un farmec aparte. Îi ajută pe copii să creeze legături, să socializeze și să se distreze în adevăratul sens al cuvântului.

Deoarece am observat că Decathlon are din nou o mulțime de oferte foarte bune, m-am gândit să vă aduc aminte ce ar fi bine să nu le lipsească copiilor sau să vă inspir să adăugați pe lista cu idei cadouri de Paște pentru copii ceva ce le oferă și distracție și mișcarea atât de necesară zilnic. Sporturile pe roți sunt extrem de distractive și sănătoase. Așadar, cosider că e important să îi încurajăm să le practice și să se dezvolte armoios.

Ce cadouri inspirate poate aduce iepurașul

Biciclete copii

Maia adoră să iasă cu bicicleta, iar Albert îi calcă pe urme. Anul trecut de Paște a primit o bicicletă fără pedale și cred că a fost cel mai inspirat cadou pe care l-a primit. S-a jucat toată iarna cu ea prin casă. Nu e zi în care să nu o folosească. De când vremea s-a mai încălzit iese cu ea afară. Avem în plan să îi luăm de acum și una cu pedale și încet-încet să se obișnuiască și cu ea. Sunt sigură că îi va plăcea la fel de mult.

Modelul acesta de mai jos mi se pare potrivit. Are un design plăcut, este veselă și este potrivită pentru categoria lui de vîrstă (3-5 ani). Are sistem de frânare stop easy, iar roțile ajutătoare se demontează extrem de ușor, cu mâna. Se poate mai bine de atât?

biciclete copii, biciclete ,decathlon,

Trotinete copii

Trotinetele sunt de asemenea foarte potrivite pentru cadourile de Paște. Ocupă mai puțin loc decât bicicletele, sunt mai ușoare și mai ușor de cărat pe scări, dacă stați la bloc. Maiei i-am luat acum vreo 2 ani o trotinetă de pe Decathlon și încă e funcțională. Este foarte rezistentă și spun asta deoarece o folosim și noi uneori. Fiind reglabilă, încă se poate bucura de ea. Trebuie să îi luăm și lui Albert una, deoarece bineînțeles că se ceartă de la cea a Maiei. În plus, e cam mare pentru el și trebuie mereu ajutat. așadar, una potrivită vârstei lui ne-ar scăpa de multe bătăi de cap

trotinete copii, trotinete, trotineta,

Role copii

O pereche de role poate aduce mai multă distracție decât te gândești. Noi i-am luat Maiei, de pe Decathlon, o pereche reglabilă pe trei mărimi. Îi sunt bune și anul acesta, din fericire. Sunt practice, susțin glezna, sunt confortabile și au un design plăcut.

Sper ca anul acesta de Paște cât mai mulți părinți să ofere cadouri care să le spună copiilor Hai afară, hai la sport! Vreau să fii sănătos!

You may also like...

4 Responses

 1. Dana spune:

  Foarte potrivite și, cu siguranță îndrăgite cadouri!

 2. Eva Anca spune:

  Chiar niște idei minunate pentru a fi oferite cadou.

 3. Silvia spune:

  Excelente cadouri pentru copii!!!

 4. Silvia spune:

  Frumoase cadouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *