Ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta de vară

Atunci când zilele frumoase de vară își fac în sfârșit apariția, cel mai bine ar fi să te asiguri de faptul că ai în garderobă anumite piese vestimentare esențiale. Mai exact, piese vestimentare care îți vor permite să fii cea mai frumoasă, indiferent de ocazie:

garderoba de vară

Rochii

Rochiile înflorate sunt feminine și lejere. Cele mai frumoase modele de rochii înflorate sunt piesele vestimentare ideale atunci când soarele reapare sus pe cer. Florile sunt cele care ne înveselesc de minune garderoba estivală. Sunt ideale pentru o ceremonie, pentru o plimbare la malul mării, pentru o ieșire la terasă sau chiar și pentru a merge la muncă. Indemodabila rochie neagră este de asemenea des purtată chiar și vara. Fie că alegeți să purtați rochii scurte sau mai lungi, mai mulate sau mai vaporoase, colorate sau cu diferite motive, rochița neagră, pe lângă cea albă, este indispensabilă și pe timp de vară. Bineînțeles, apelăm la cele din materiale mai lejere, dar rochiile trebuie să facă parte neapărat din dressing-ul de vară.

Costum de baie

Costumul de baie, bineînțeles, este de nelipsit din garderoba de vară. Poți să alegi un costum de baie întreg sau poți să alegi unul din două piese. Totul ține de gusturi. 

Maiou în nuanțe uni

Atunci când este foarte cald afară, maioul este mai mult decât indispensabil. Îl poți alege din bumbac sau din in și cel mai bine, într-o nuanță mai neutră pentru a se potrivi mai bine și mai ușor cu restul garderobei. Un model din mătase este și el foarte potrivit pentru ocaziile mai speciale. 

O salopetă

Foarte practică și foarte ușor de purtat, salopeta este o piesă atemporală a verii prin excelență. Are meritul de a te îmbrăca cu un singur gest, fără să trebuiască să te stresezi să mai asortezi partea de sus cu partea de jos. Poți alege o mulțime de modele, de la cele casual la cele elegante. Poți alege și un model mai simplu de salopetă, pe care să îl poți asorta cu pantofi diferiți.

Cămașa albă

Cămașa albă este o eternă atemporală și este cu adevărat piesa vestimentară pe care o poți purta mereu, în orice moment. Se poate adapta oricărui stil și merge de minune atât cu pantaloni scurți, cât și cu o fustă.

Tricoul navy în dungi

Acest tip de tricou te ajută să ai un look original, dar și să rămâi sobră și clasică în același timp. Tricoul navy se poate purta atât cu o pereche de pantaloni scurți cât și cu o fustă de blugi. Dar, alături de o pereche de pantaloni albi va arăta cel mai bine.

*Acest articol este un guest post*

You may also like...

13 Responses

  1. Silvia spune:

    Hainute înflorate și drăguțe de vară!!!!

  2. Eva Anca spune:

    Le am pe toate, cu exceptia tricoului navy in dungi.

  3. Raluca spune:

    Eu ador sa port vara rochite diafane si inflorate. Pot sa zic ca detin toate piesele vestimentare mentionate de tine.

  4. Gabriela spune:

    Yeeey, le am bifate pe toate. Se pare ca sunt pregătită, hihi ❤❤❤☀️

  5. Alexa spune:

    Anul acesta mi-am tot luat și eu multe rochițe de vara! Sunt The Best le căldurile astea!

  6. rochite vreau sa mai imi iau. ca nu ma mai inteleg cu pantalonii pe vremea asta

  7. Mihaela spune:

    Le am pe toate în afară de salopeta.

  8. Si mie imi plac rochitele inflorate si daca mai sunt si vaporoase cu atat mai bine.

  9. Marin Mirela spune:

    Ce drăguțe sunt! Ador rochițele!
    Alegerile tale pentru sezonu estival sunt nemaipomenite! Să le porți cu mult drag!

  10. Am observat ca nu am suficiente costume de baie.

  11. Deyutza spune:

    Mi-am luat anul acesta destul de multe rochii si sincer mi-as mai lua nu ma mai satur de ele . Am si salopete dar nu ma dau in vant dupa ele

  12. Simona Banica spune:

    Îmi plac multe super toate!

  13. Dana spune:

    Da, da toate aceste articole trebuie sa se afle în garderoba noastră, vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *