Cum să alegi un aspirator robot bun

Suntem tot mai ocupați și mai mereu pe fugă. Suntem stresați de termene limită, de ticăitul ceasului sau de notificările pe care telefonul ni le trimite constant, pentru a nu uita ceva important. Avem mereu programul plin. Chiar și în zilele libere de weekend, încercăm să ne relaxăm suficient, să vizităm locuri noi, să ieșim cu prietenii și astfel să ne încărcăm bateriile pentru noua săptămână care se anunță a fi la fel de plină. De multe ori neglijăm treburile casnice pentru a rezolva alte lucruri sau pentru a petrece puțin mai mult timp cu cei mici, astfel stabilindu-ne prioritățile. Aceasta este povestea familiilor acestui secol. Doar nu degeaba este numit secolul vitezei 🙂 . Din fericire, tehnologia avansează și nu pierde ritmul. Astfel, avem parte de ajutor în gospodărie. Mereu suntem recunoscători când un nou robot, precum un aspirator robot, apare pe piață și promite să ne facă viața mai ușoară. În articolul de astăzi vă spun cum să alegeți un aspirator robot bun. Dacă căutați și alte informații despre aceste aparate, vizitați robotop.ro.

Aspiratorul robot este visul oricărei familii care dorește să se întoarcă acasă, la o pardosea curată. Dar și care dorește să aibă cât mai mult timp liber posibil.

aspirator robot bun

Cum să alegi un aspirator robot bun

Aspiratoarele robot se găsesc atât online cât și în magazinele fizice și au prețuri diverse, pentru a se plia pe bugetul fiecărei familii. Bineînțeles, fiecare model are diferite funcții, iar noi vom alege în funcție de ceea ce avem nevoie. Totuși, pe lângă bugetul pe care îl avem stabilit, sunt câteva lucruri de care trebuie să mai ținem cont dacă ne dorim un aspirator robot bun:

 • să aibă perii laterale. Astfel, vor fi aspirate și zonele mai greu accesibile.
 • să fie capabil să creeze o hartă a camerei, pentru a se asigura că nu rămân zone neaspirate
 • să aibă timp de încărcare redus, petru a fi disponibil atunci când e nevoie de el
 • să poată fi programat pentru a face curățenie într-o anumită perioadă din zi
 • să fie silențios, mai ales dacă avem copii mici sau dorim să funcționeze noaptea
 • să se reîncarce automat. Prin această funcție robotul se pune la încărcat singur și nu mai avem deloc grija lui.
 • să ofere control prin telecomandă. Această funcție este foarte utilă pentru persoanele în vârstă sau care nu au voie să se aplece prea mult sau să facă efort.
 • să fie compact și să aibă înălțimea potrivită, pentru a putea aspira și sub pat/canapea

Cu siguranță un astfel de aparat ne ajută să avem o viață mult mai confortabilă și lipsită de grija curățeniei. Trebuie doar să ne documentăm și să alegem un model potrivit nevoilor noastre.

You may also like...

8 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Categoric am și eu nevoie de un aspirator robot! Mi-am propus să îmi iau când reușesc, așa că recomandările tale sunt bine-venite.

 2. Pentru mine, ar fi important să poată trece praguri și scari putin mai inalte.

 3. Dana spune:

  Cu siguranta, un asemenea aspirator ar fi de mare ajutor.

 4. eu il am pe al meu fara telecomanda si mapare, si e foarte ok. mie imi e suficient si extrem de util!

 5. Elena CM spune:

  Astept Black Friday, poate prind oferta buna la aspirator.

 6. Rokolla spune:

  Mi-am luat și eu un astfel de robot și sunt tare incantata de el. Îmi place mult ce face și este una dintre marile descoperiri de re ma bucur din plin

 7. Simona spune:

  A cumparat si sotul meu unul acum vreo doi ani, dar cand sa-l puna in functiune pentru pruma data a vazut ca i se cereau permisiuni pentru chestii care nu ar trebui sa aiba legatura (spre exemplu, avea microfon pentru inregistrare). Pe scurt, l-a dus inapoi la magazin…

 8. Cred ca mi-ar prinde si mie tare bine un aspirator din asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *