Clubul de carte secret al domnilor de Lyssa Kay Adams

În caz că vă gândiți ce am făcut eu azi-noapte de dorm pe mine astăzi, vă spun eu :))) . Am citit Clubul de carte secret al domnilor de Lyssa Kay Adams. Cartea a apărut de curând la Leda Bazaar – Editura Corint. Am început cartea înainte de Crăciun, dar nu am apucat să citesc mai mult de câteva pagini din ea. Dar aseară m-am pus pe treabă. Nici nu mi-am dat seama cât de târziu se făcuse până să o termin de citit.

Clubul de carte secret al domnilor de Lyssa Kay Adams este un roman amuzant, despre căsnicii și efortul pe care partenerii trebuie să-l depună pentru a avea o căsnicie fericită și pentru a crea un cămin frumos pentru copii. Mi-a plăcut foarte mult povestea și nu doar o dată m-am surprins zâmbind cu gura până la urechi. Mi-a plăcut și povestea din poveste, dacă pot să-i spun așa romanului pe care personajul principal l-a citit pe parcursul cărții. Mi-a făcut dor de un historical romance și mă gândesc să aleg o astfel de lectură pentru zilele următoare.

Am citit Clubul de carte secret al domnilor de Lyssa Kay Adams

Gavin Scott este unul dintre cei mai buni jucători de baseball ai echipei Nashville Legends. Are două fetițe superbe și, la prima vedere, tot ce și-ar fi putut dori un bărbat. Totuși, el și Thea au probleme mari în căsnicie. Atât de mari încât a fost nevoit să se mute de acasă. Până să plece la hotel nu și-a dat seama cât de mult ținea la familia lui. Văzându-l distrus, colegii de echipă îl invită în clubul de carte secret al domilor.

Clubul de carte secret al domnilor de Lyssa Kay Adams – un roman amuzant și adorabil de care te vei îndrăgosti

Deși la început lui Gavin i se pare o glumă proastă, își dă seama că acest club este singura lui șansă să o convingă pe Thea să îi mai acorde o șansă. Colegii săi îi pun la dispoziție un roman de dragoste, despre un cuplu londonez din vremurile de epocă, care se confruntă cu probleme asemănătoare cu cele pe care Gavin și Thea le au. Așadar, Gavin trebuie să citească cartea și înțeleagă ce își doresc de fapt femeile și ce greșeli face el în relația sa.

Thea și sora sa au fost crescute mai mult de bunica lor. Părinții lor niciodată nu s-au înțeles și s-au pedepsit unul pe altul prin decizii care de fapt le afectau pe ele. Așadar, ele și-au promis că nu vor deveni ca mama lor și niciun bărbat nu își va bate joc de ele. Thea este hotărâtă să nu cedeze și să își ducă planul până la capăt, chiar dacă acest plan de despărțire îi frânge inima. Ea dorește să se redescopere. Dorește să se pună pe primul loc după toți acești ani de căsnicie.

Pe cât e de hotărâtă Thea să divorțeze, pe atât de hotărât este Gavin să o recucerească. Cine va câștiga? Vă invit să aflați.

Clubul de carte secret al domnilor de Lyssa Kay Adams se poate comanda de aici.

You may also like...

12 Responses

 1. Dana spune:

  Chiar captivantă și cu siguranță, tare frumoasă poveste. Nu e de mirare că te-a ținut trează o bucata de noapte.

 2. Hai ca m-ai facut chiar curioasa.

 3. Mi s-a parut interesanta de cand am văzut prima oara aceasta carte!

 4. Ana spune:

  Pare un subiect interesant si o lectura placuta.

 5. Denisa spune:

  Chiar pare o carte faina, am sa o pun si eu pe lista.

 6. Mihaela spune:

  Trebuie sa citesc si eu cartea asta! Cred ca o sa castige Gavin ajutat de cei din clubul de carte.

 7. Titlul m-a intrigat de la prima vedere, trebuie să citesc și eu cartea.

 8. Urban Story spune:

  Pare o carte buna dupa care merita sa intind mana

 9. Rokolla spune:

  Cred ca m-ai convins sa-l citesc si eu

 1. 29 decembrie 2021

  […] titlurilor trecute pe lista celor citite. Dacă pe celălalt blog al meu v-am vorbit despre un roman amuzant pe care abia l-am terminat, aici vă voi vorbi despre Mademoiselle Coco și parfumul iubirii de […]

 2. 18 ianuarie 2022

  […] Clubul de carte secret al domnilor de Lyssa Kay Adams. Un roman amuzant și foarte bine scris. […]

 3. 26 ianuarie 2022

  […] Clubul de carte secret al domnilor – Lyssa Kay Adams […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *