Ne vedem în Monaco! de Hazel Gaynor și Heather Webb

Ah… Ne vedem în Monaco! de Hazel Gaynor și Heather Webb a fost exact ceea ce aveam nevoie în această perioadă. M-a relaxat complet cartea aceasta! M-a încântat peste măsură și m-a făcut să visez la Franța, la Provence și la câmpurile superbe cu flori de acolo. M-a făcut să îmi doresc să mă plimb pe Coasta de Azur, m-a făcut să îmi doresc un parfum nou, floral, încântător.

Ne vedem în Monaco! de Hazel Gaynor și Heather Webb este cartea perfectă pentru vacanță și dacă nu ai pus-o încă în bagaj, e timpul să o faci. Eu nu am citit-o nici pe plajă, nici într-un loc uitat de lume, așa cum mi-aș fi dorit. Am citit-o acasă, dar m-am simțit de parcă aș fi fost în frumoasa Franța.

Ne vedem în Monaco! de Hazel Gaynor și Heather Webb recenzie

Ne vedem în Monaco! de Hazel Gaynor și Heather Webb – două povești de iubire de basm

Cunoscuta actriță Grace Kelly s-a ascuns în parfumeria modestă a lui Sophie, pentru a evita ca Jim – fotograful care o urmărea – să o poată fotografia. Sophie Duval a ajutat-o cu plăcere, iar între cele două femei s-a creat o legătură deosebită.

O legătură s-a creat și între Jim și Sophie, care au continuat să se vadă, după acea seară. Faptul că Jim locuia la Londra, iar Sophie era deja într-o relație, nu a contat prea mult pentru cei doi. Sophie a preferat să nu îi spună nimic despre iubitul ei și sentimentele dintre ei au crescut pe baza scrisorilor pe care și le trimiteau.

O lectură de vară, plină de strălucire și glamour! Somptuoasa nuntă din 1956 este atât de bogat descrisă, încât chiar ai impresia că te afli acolo, printre starurile de cinema, savurând șampanie și bucurându-te de splendoarea parfumului Coeur de Princesse.

Gill Paul

Atunci când actrița Grace Kelly și prințul de Monaco își anunță căsătoria, Jim este din nou trimis în Monaco, unde speră să o revadă pe frumoasa Sophie. Între timp, aceasta se luptă cu propriile sentimente, dar și cu creditorii. Muncește din greu să își salveze parfumeria și e conștientă că doar un miracol o poate ajuta. Oare va avea parte de acel miracol?


Ne vedem în Monaco! a apărut la Editura Corint, în colecția Leda Bazaar și se poate comanda de aici.

You may also like...

17 Responses

 1. Oana spune:

  Ma tenteaza subiectul, multumim pentru recomandare.

 2. Eva Anca spune:

  Ce bine suna! Eu visez doar citind recenzia ta!

 3. Anca spune:

  Waw.. Pare tare drăguță.. O sa plec în vacanta în curând și cu siguranță o voi înghesui în bagaje.

 4. Simona Banica spune:

  Imi place mult sunt fascinata de povestea lui Grace Kelly!!

 5. Camelia spune:

  Cred ca e o carte interesanta. O sa o trec si eu pe lista de must read, ca si asa am citit numai carti SF in ultimul timp.

 6. as citi aceasta carte sa ma duca cu gandul la luna de miere in Monaco.

 7. Dana spune:

  Pare o lectură încântătoare!

 8. Simona spune:

  Am vazut ca a aparut relativ recent aceasta carte. Imi place cartea in ton cu marea si vara. Si sinopsisul pare fain!!

 9. daiana spune:

  Pana si designut copertii te trimite intr-o aventura romantica. Foarte frumoasa cartea, mi-a placut mult sa o citesc, este deosebita.

 10. Rokolla spune:

  Mi se pare o carte lejera si relaxanta. O voi cauta si eu

 11. Avram Bianca spune:

  Inca o carte pusa pe lista, tare mult imi place recenzia

 12. Mirela Marin spune:

  La prima citire a titlului, am crezut că ne aștepți la Monaco! 🙂
  Îmi place cum sună prezentarea cărții, mi-ar plăcea să o și citesc.
  Mi-am notat, sper să reușesc să o iau și să o citesc.

 13. E si pe lista mea de dorinte. Sigur mi-ar placea.

 1. 1 septembrie 2020

  […] Ne vedem în Monaco! de Hazel Gaynor și Heather Webb este ca o gură de aer proaspăt. Un roman perfect pentru perioada concediilor, dar și pentru weekend-urile lejere, în care dorim doar să ne relaxăm și să visăm la tărâmuri frumoase. Despre acest roman v-am vorbit aici. […]

 2. 11 septembrie 2020

  […] oricine are dispoziție pentru o carte amuzantă și relaxantă. Întâlnire perfectă a apărut la Editura Corint și poate fi comandată de […]

 3. 29 decembrie 2021

  […] :))) . Am citit Clubul de carte secret al domnilor de Lyssa Kay Adams, carte apărută de curând la Leda Bazaar – Editura Corint. Am început cartea înainte de Crăciun, dar nu am apucat să citesc mai […]

 4. 31 ianuarie 2022

  […] pe care abia am așteptat să o citesc, încă de când am aflat că se traduce la noi, de către Editura Corint. Bineînțeles, așa cum îmi stă în obișnuință, nu am citit nimic despre ea înainte, doar am […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *