Întoarcerea acasă de Nicholas Sparks

Foarte mult îmi plac cărțile lui Nicholas Sparks! Fiecare este o adevărată poveste de viață, fiecare pagină transmite ceva. Îmi plac chiar și finalurile create de el, care, de obicei, nu sunt tocmai fericite. Așadar, atunci când am observat pe Libris.ro Întoarcerea acasă, mi-am zis că trebuie să o citesc curând.

După ce a ajuns la mine Întoarcerea acasă, nu a avut prea mult de așteptat și am tras-o aproape. Mi-a plăcut să mă relaxez printre cuvintele acestui autor și mi-a plăcut întraga poveste, chiar dacă la un moment dat am avut impresia că a vrut să adune prea multe boli într-o singură carte. Poate că a fost doar impresia mea, fiind sătulă de tot ce se întâmplă în jurul nostru în ultima vreme… Sau poate a vrut doar să sublinieze că nu suntem singuri atunci când avem probleme. Că cineva o poate duce chiar mai rău decât noi și că e cazul să ne focusăm pe părțile pozitive.

intoarcerea acasa , nicholas sparks

Întoarcerea acasă de Nicholas Sparks. „În aceeași măsură o dramă de familie și o poveste de dragoste” – BookPage

Trevor este un tânăr doctor căruia i s-a schimbat complet viața din cauza unei explozii în Afganistan. Nu a fost suficient de aproape încât să îl ucidă, dar mult prea aproape să nu rămână cu urmări. După ce s-a întors acasă, a trecut printr-o perioadă neagră, în care a fost nevoit să se accepte în noua variantă și să adopte un stil de viață care să îi permită să fie cea mai bună variantă a sa.

Atunci când bunicul său moare, Trevor nu știe ce să facă cu proprietatea. Așadar, rămâne acolo pentru o perioadă, să pună lucrurile în ordine și să se hotărască ce va face.

Acolo cunoaște mai multe persoane care au avut legătură cu bunicul său, dar și pe frumoasa și enigmatica Natalie. Trevor încearcă să o cunoască mai bine, dar și să afle ce a fost în mintea bunicului său de s-a pornit la drum lung singur, la vârsta lui. Trevor trebuie să se țină mereu ocupat pentru a controla stresul post traumatic și de aceea se implică în foarte multe lucruri.

Relația lui cu Natalie devine extrem de frumoasă și cei doi au o legătură deosebită. Dar oare vor reuși să fie fericiți sau viața va interveni între ei? Vă invit să citiți noul roman al lui Nicholas Sparks și să aflați!

You may also like...

10 Responses

 1. Eva Anca spune:

  A trecut ceva timp de când nu am citit vreo carte de Sparks. Mulțumesc pentru recomandare!

 2. Deyutza spune:

  Nu am citit nici o carte a acestui autor, povestea pare interesanta si pe gustul meu. O pun pe wishlist poate o cumpar si eu dupa ce termin ce am

 3. Maria Epuras spune:

  Multumim de recomandare, pare interesanta. Numai bine!

 4. Foarte interesant! Cu siguranta, va fi urmatoarea carte pe care o voi citi. Multumesc!

 5. Nu am mai citit de mult o carte a lui nicholas sparks. Nu e chiar genul meu, insa uneori ma apuca dorul de acest stil

 6. N-am citit nicio carte scrisa de el, dar am vazut doua filme ecranizate dupa cartile sale.

 7. Marin Mirela spune:

  Sună interesant, voi lua în calcul recomandarea ta.
  Am notat tilul și autorul. Mi-ar plăcea să reușesc să o citesc.
  Mulțumesc!

 8. Zanfir Anamaria spune:

  Mulțumesc. O sa imi sciu numele cărții ca s anu uit. Pare interesanta povestea celor doi din ceea ce ai rezumat.

 9. Rokolla spune:

  Pare o lectura potrivita pentru mine. Voi cauta si eu cartea

 10. Nu am mai citit de mult timp o carte scrisa de Sparks. Pare faina asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *