Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo de Taylor Jenkins Reid – recenzie

Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo de Taylor Jenkins Reid a fost una dintre cărțile pe care abia am așteptat să o citesc, încă de când am aflat că se traduce la noi, de către Editura Corint. Bineînțeles, așa cum îmi stă în obișnuință, nu am citit nimic despre ea înainte, doar am observat că e foarte citită în străinătate. Dacă mai adaugi la asta o copertă foarte frumoasă și un titlu atrăgător, m-ai convins!

Dacă mă urmăriți de suficient timp, ați observat că nu prea aleg eu cărți în care în prim plan sunt cupluri gay. Nu am nimic cu ele. Nu mă înțelegeți greșit. Doar că nu prea pot înțelege relațiile de genul acela și nu mă pot transpune în pielea personajelor. Oi fi încuiată sau oricum îmi vor spune haterii care abia așteaptă să facă cineva astfel de dezvăluiri, să aibă la gâtul cui să sară :-)) , dar ăsta e adevărul meu.

Bineînțeles, s-a mai întâmplat ca și în cazul de față, să aleg astfel de cărți. Au fost ok, deși nu am zăbovit prea mult asupra lor. În schimb, Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo de Taylor Jenkins Reid mi-a plăcut atât de mult încât încă e vie în mintea mea. Am citit-o în două nopți. Am devorat-o pur și simplu.

Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo de Taylor Jenkins Reid

Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo de Taylor Jenkins Reid – despre dorința de a răzbate, indiferent de prețul plătit

Monique Grant este luată prin surprindere atunci când i se transmite că faimoasa Evelyn Hugo, care nu prea vorbea cu presa, a ales-o pe ea pentru un articol. Cu rețineri și o mulțime de întrebări, merge să o cunoască pe faimoasa actriță, ajunsă acum la 79 de ani. În scurt timp a aflat că de fapt aceasta dorea altceva de la ea. Monique trebuia să o asculte și să scrie totul despre viața ei scandaloasă. Iar mai apoi să publice totul, într-o carte. Monique acceptă, deși presimte că este ceva la mijloc, ce nu îi va plăcea deloc.

Astfel, cele două femei își petrec două săptămâni împreună. Evelyn îi povestește totul lui Monique. Îi povestește despre cei șapte soți ai săi, despre alegerile făcute. Îi povestește despre regretele ei, dar și despre momentele sale fericite. Îi spune chiar și cel mai mare secret al său, eliberându-și sufletul și aducând un omagiu persoanei iubite, care acum deja nu mai e în viață. În cele din urmă, îi spune chiar și de ce a ales-o pe ea pentru a-i scrie memoriile.

Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo de Taylor Jenkins Reid este un roman plin. Este un roman tulburător pe alocuri, curajos, surprinzător, captivant… Evelyn Hugo este un personaj strălucior, ușor de iubit, în ciuda alegerilor sale greșite și a dorinței de necontrolat de a ajunge cunoscută. Acest roman vorbește despre faimă, despre pierderi și sacrificii, invidie și iubire, bârfe și prietenie. Îl găsiți aici și sunt foarte sigură că vă va plăcea.

You may also like...

6 Responses

 1. Dana spune:

  Cât de bine sună, cu siguranță mi-ar plăcea!

 2. chiar acum, cand alegeam niste carti, ma uitam la titlu asta si eram indecisa!

 3. Ana spune:

  Suna foarte interesant povestea acestei carti!

 4. Eva Anca spune:

  Pe mine categoric m-ai făcut curioasă! S-ar putea să iau și eu cartea.

 5. O bună carte de făcut cadou, mamei mele.

 6. Cat de faina pare cartea! Gata, pe lista cu ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *