Jean Paul Gaultier Scandal – parfum ideal pentru femeia îndrăzneață

Poate par uneori neînsemnate, dar parfumurile fac parte din viața noastră de zi cu zi și ne influențează, fie că suntem conștienți de acest lucru sau nu. De câte ori nu vi s-a întâmplat să mergeți pe stradă, să simțiți un anumit miros și să vi se afișeze în minte o întâmplare demult uitată? De câte ori ați cumpărat anumite lumânărele parfumate pentru starea de bine pe care v-au oferit-o? De câte ori ați mers în același loc sau ați pregătit același desert care chiar și doar prin mirosul familiar vă transpunea pentru câteva clipe în alt timp, în altă lume? Poate în copilărie, poate lângă vatra bunicii sau poate la prima întâlnire… Ei, bine, aceasta este puterea simțului olfactiv.

Oamenii s-au ghidat dintotdeauna după simțuri, inclusiv după miros. Acest lucru nu s-a schimbat cu timpul, iar parfumierii se întrec pe sine ajutându-ne să se simțim bine, să retrăim momente sau stări sufletești în fiecare dimineață, când aplicăm câte un puf după fiecare ureche. Printre atâtea note și grupe de parfumuri, căutăm mereu să ne simțim bine. Să rememorăm anumite aspecte, dar și să ne facem amintiri noi.

Jean Paul Gaultier Scandal, parfum calitate,

Parfumul – un cadou intim

Cu toții iubim parfumurile și suntem conștienți de bucuria pe care o aduce unul nou. Știm și că atunci când oferim un parfum trebuie să cunoaștem bine persoana pentru care îl alegem. Trebuie să știm cam ce arome preferă și dacă poartă parfumuri dulci sau fresh. Așadar, un parfum poate deveni unul dintre cele ai intime cadouri pe care îl poți oferi.

Printr-un parfum de calitate, pe placul persoanei respective, îi transmiți că o cunoști, că ești atent la ceea ce îi place, că o vezi și nu dorești ca relația voastră să fie una trecătoare. Bineînțeles, nu mă refer doar la relațiile de iubire, ci și la cele de prietenie. Toți cei din jurul nostru au nevoie să se simtă apreciați și importanți, indiferent de tipul de relație pe care îl avem cu ei. Sunt importanți pentru noi, o știu, dar plăcerea e și mai mare atunci când o și dovedim.

Astăzi vreau să vă recomand un parfum scandalos de minunat, dulce, perfect pentru femeia senzuală. Mă refer la scandal parfum – așa cum este căutat cel mai des pe internet.

Jean Paul Gaultier Scandal, despre, pret,

Jean Paul Gaultier Scandal – un parfum scandalos de plăcut

Alături de paco rabanne olympea și alte parfumuri extrem de apreciate, precum și ck eternity, Scandal parfum este la mare căutare. Mai ales acum, înainte de Valentine’s Day și Dragobete. Dacă despre celelalte două parfumuri încă nu pot să vă spun prea multe, fiind deocamdată doar în wishlist, despre Jean Paul Gaultier Scandal vă pot vorbi mult și bine dacă e nevoie.

Scandal este perfect pentru femeile îndrăznețe și seducătoare, care preferă să se distreze, să își petreacă serile alături de prieteni și învăluite în aroma unui parfum dulce, cu subtonuri florale extrem de plăcute.

Notele acestui parfum sunt:

 • gardenie ( notă de vârf)
 • miere (notă inimă)
 • patchouli (notă de bază)

Pe Notino îl puteți găsi în trei variante. La 80 ml, 50 ml sau 30 ml. Primele două variante au și capacul acela deosebit, cu picioarele avântate în aer, într-o poziție îndrăzneață, care pe mine mă duce cu gândul la Merilyn Monroe – simbol al feminității, cunoscut de toată lumea.

Design-ul inedit al sticluței și aromele atent alese fac orice femeie să își dorească scandal parfum. Și asta încă din 2017 când a avut loc lansarea lui. De ce să nu-i oferim ceea ce își dorește? Atât timp cât aduce doar fericire și satisfacții…

You may also like...

12 Responses

 1. Silvia spune:

  Foarte frumos pentru cadou!!!

 2. Dana spune:

  E un parfum minunat, îmi place mult!

 3. Mihaela spune:

  Nu l-am incercat inca, dar i-as da o sansa in sezonul rece, pentru ca imi place sticla de mor.

 4. Simona spune:

  Pare un parfum tare interesant pentru zilele de iarna… I-as da o sansa sa vad daca e pentru mine, sau pentru mama mea (ea fiind mare fan parfumuri).

 5. carmen alexa spune:

  Designul este superb si sigur parfumul este ideal pentru multe doamne si domnisoare. Insa mie nu mi se potriveste 🙂 Si totusi il recomand cand ma intreaba cineva si ii zic sa testeze inainte, ca sa fie sigura ca i se potriveste 🙂

 6. Am vazut ca este disponibil la un pret mic pe Notino si mi l-am luat si eu. Are o aroma feminina, sexy si captivanta.

 7. Rokolla spune:

  Iubesc acest parfum. Chiar este unul dintre parfumurile mele preferate

 8. Imi place tare mult cum miroase acest parfum și persista tare bine!

 9. Eva Anca spune:

  Mă tot gândesc de o vreme să îl iau.

 10. Si eu il am. E un parfum deosebit.

 1. 1 februarie 2022

  […] am adăugat-o din curiozitate în coș, atunci când am dat una dintre comenzile mele obișnuite pe Notino. Mi-a plăcut mirosul și spuma mătăsoasă. Apoi am încercat și alte produse, precum boy […]

 2. 10 februarie 2022

  […] este puțin mai complex, perfect pentru orice femeie elegantă, activă, sexy și îndrăzneață. Jean Paul Gaultier Scandal este de asemenea unul dintre parfumurile pe care le recomand cu încredere celor ce preferă […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *