Ce produse de îngrijire personală naturale am folosit în ultimul an

Am deja câțiva ani de când am început să folosesc produse de îngrijire personală naturale, bio sau produse vegane. Încă mai folosesc și unele produse clasice, deoarece m-am obișnuit cu ele, îmi plac și încă nu vreau să le dau deoparte. Totuși, recunosc că am o plăcere aparte atunci când pun mâna pe un produs organic, deoarece mereu am crezut și susținut că natura are tot ceea ce ne trebuie pentru a ne putea îngriji și pentru a trăi frumos și sănătos.

În ultimul an am tot încercat diferite produse de îngrijire personală naturale și nu numai. Probabil majoritatea dintre voi le-ați observat pe rețelele de socializare, dar m-am gândit că nu strică să le adun și aici și să vă spun care sunt cele trei brand-uri cu produse organice/produse vegane pe care le-am folosit mai des și care, bineînțeles, mi-au plăcut foarte mult.

Ina Essentials

produse naturale, ape organice, produse de ingrijire personala naturale

De la Ina Essentials am folosit diverse ape florale. Acum am văzut că au produse noi, precum șampoane și uleiuri esențiale și sper să le încerc curând și pe acelea, deoarece de apele florale sunt extrem de mulțumită. Produsele lor sunt 100% naturale și organice, nu sunt testate pe animale, sunt 100% reciclabile și extrem de eficiente.

Dacă totuși aveți rețineri, trebuie să știți că de curând au implementat politica „Clientul are întotdeauna dreptate”. Asta înseamnă că oferă o rambursare integrală a comenzii dacă nu sunteți mulțumiți de aceasta 🙂 .

Organic Shop – produse de îngrijire personală naturale

produse de ingrijire personala naturale, produse organice de calitate, produse organice, pasta de dinti naturala,

Organic Shop este un brand care comercializează foarte multe produse naturale, vegane. Produsele lor miros demențial și sunt foarte bune. Cred că primul produs de-al lor pe care l-am încercat a fost spuma pentru baie, pe care am adăugat-o din curiozitate în coș, atunci când am dat una dintre comenzile mele obișnuite pe Notino. Mi-a plăcut mirosul și spuma mătăsoasă. Apoi am încercat și alte produse, precum boy scrub-urile, cremele de mâini, gelurile de duș, loțiunea de corp cu cocos și pastele de dinți. Toate mi s-au părut foarte bune și intenționez să le folosesc în continuare.

Ziaja – produse de îngrijire personală naturale

ziaja, crema ziaja, produse de ingrijire personala naturale, gel de dus natural,

Produsele Ziaja le-am descoperit tot datorită comenzilor plasate lunar pe Notino. De multe ori adaug câte un produs necunoscut în comenzile mele obișuite. Astfel descopăr brand-uri foarte bune. Ziaja are produse vegane, produse naturale de bună calitate. Folosim geluri de duș de la Ziaja, șampoane și creme de mâini. Am folosit cremă pentru iritațiile cauzate de pampers atunci când Albert era mic. Mai mereu îmi iau măști de față de la ei, dar și creme hidratante. Am fost mulțumită întotdeauna de calitatea lor.


Voi ce brand-uri de produse de îngrijire naturale folosiți?

You may also like...

10 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Dintre toate astea, doar Ziaja am folosit și ador produsele lor!

  2. Silvia spune:

    Am folosit produse doar de la Ziajia!

  3. Dana spune:

    Îmi plac mult produsele Ziaja și Organic Shop. La fel, și apa florala de la Ina

  4. Mihaela spune:

    Am folosit si eu produsele de la Ina Essentials si acum le folosesc pe cele de la Organic Shop, pe care le-am primit la un concurs DM.

  5. produsele de la ziaja imi plac foarte mult. de la ina essentials am folosit si eu 2 ape florale, iar de la organic shop, ador scruburile!

  6. Oana spune:

    Si eu folosesc produsele de la Ziaja, tot de pe Notino le comand, foarte faine sunt, preferatele mele sunt mastile de fata!

  7. Denisa spune:

    Foarte faine produsels, ziaja am incercat si eu in trecut.

  8. Ana spune:

    Si eu incerc sa folosesc cat mai mult produse naturale.

  9. Ina Essentials si Ziaja am si eu in acest moment in rutina de ingrijire si intr-adevar sunt minuante!

  10. Si eu folosesc destul de multe produse naturale in ultima perioada. Cam aceleasi branduri le-am incercat si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *