Ce articole interesante am mai citit în ultima perioadă

Să știți că nu doar scriu articole, ci și urmăresc cu drag și interes alți bloggeri. Îmi plac blogurile în care găsesc articole diverse, dar și cele nișate. Bineînțeles, în timp am selectat câteva bloguri pe care le citesc regulat, aproape zilnic, dar și câteva pe care intru săptămânal. Mai citesc și articole care îmi apar în feed, dacă mă atrage subiectul sau pare să conțină informații care îmi vor fi utile. Sunt sigură că la fel procedați și voi.

Aș putea să vă prezint blogurile pe care le citesc cel mai des, dar nu astăzi. Acum, m-am gândit să vă prezint 5 articole pe care le-am citit luna aceasta și care mi-au plăcut, mi-au fost de folos, m-au inspirat sau m-au amuzat. Am observat că sunt tot mai multe articole care merită citite și mă gândesc ca din când în când să mai fac astfel de postări.

articole interesante

Ce articole interesante am citit luna aceasta

 1. Beneficiile înotului pentru sănătate – LifestylebyCata.ro. La Cătălina găsesc mereu articole interesante și diverse, pe care le citesc mereu cu drag. Beneficiile înotului pentru sănătate mi-a rămas în minte mai multe zile și mă gândesc să fac cumva să duc copiii mai des la piscină. Maia știe să înoate și sper să învețe și mezinul. Soțul înoată și el, dar eu abia mă țin la suprafață 🙂 .
 2. Omul de castane – Søren Sveistrup – UpsBlog.ro. Dana de la Ups Blog m-a făcut să mai adaug un thriller în wishlist. Omul de castane pare a fi exact ceea ce îmi place mie să citesc, atunci când e vorba de thrillere.
 3. Cum alegi cele mai potrivite lumânări parfumate? – RândurileEvei.ro. Eva a subliniat criteriile de care trebuie să ținem cont atunci când alegem lumânările parfumate. Un articol util, pe care l-am citit cu interes.
 4. Cartofi umpluti cu ton. – Retetegg.blogspot.com. Tot o Dana avem și aici 🙂 . Am descoperit acest blog cu rețete pe Instagram și intru destul de des pe el. Căutând noi idei de rețete cu cartofi (alimentul preferat în casa noastră), am dat peste rețeta aceasta. Nu am mai făcut o astfel de combinație și chiar sunt curioasă cum e.
 5. Momente de Tom și Jerry – Viatadupabebe.ro. Articolul acesta m-a amuzat și m-a făcut să îmi aduc aminte de multe momente amuzante pe care le-am trăit alături de ai mei pitici.

Sper să citiți și voi aceste articole, dacă nu ați făcut-o deja.

You may also like...

3 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Mulțumesc pentru recomandare! Mă bucur că ți-a plăcut articolul meu și l-ai găsit util. Pe Cătălina și Dana le urmăresc și eu cu drag, la fel ca pe tine.

 2. Dana spune:

  Mulțumesc! ❤️❤️❤️

 3. Silvia spune:

  Rețete excelente!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *