Lasă-mă să mint – Clare Mackintosh

Lasă-mă să mint de Clare Mackintosh a apărut la Editura Trei și o aveam de ceva timp în bibliotecă. M-am gândit că e cazul să nu o mai amân și am tras-o mai aproape luna trecută. Deși am citit-o destul de rapid, nu am apucat până astăzi să vă vorbesc despre ea.

Lasă-mă să mint de Clare Mackintosh este un thriller interesant, care își dezvăluie secretele treptat, cu fiecare capitol citit. Deși au fost pasaje care mi s-au părut în plus și îmi venea pur și simplu să sar peste ele, per total romanul mi-a plăcut.

Lasă-mă să mint de Clare Mackintosh – „Uneori e mai bine să lași lucrurile așa cum sunt…”

Ultimul an din viața lui Anna a fost un adevărat coșmar. După ce mama ei s-a sinucis la puțin timp după tatăl ei, în același mod, viața ei părea să nu mai aibă noimă. Nu putea concepe faptul că ambii părinți au ales să o lase singură pe lume.

Deși a încercat să trăiască în continuare, făcând un copil și mutându-se împreună cu tatăl bebelușului, traumele prin care a trecut nu o lasă să fie femeia care era înainte. Bănuielile că părinții săi au fost uciși o bântuie zi și noapte, chiar dacă poliția a asigurat-o că versiunea ei nu are niciun temei.

Atunci când se face un an de la moartea mamei ei, Anna primește o carte poștală care îi trezește și mai multe suspiciuni. Merge cu ea la poliție. Acolo dă peste un polițist ieșit la pensie, care o ascultă și îi promite să studieze mai bine cazul. El știe că detectivii tineri nu și-ar pierde timpul cu suspiciunile unei fiice îndurerate. Dar el a simțit o conexiune cu Anna și vrea să o ajute. În plus, nu are niciun motiv să se grăbească acasă, soția lui trecând din nou prin crizele specifice bolii sale și stând temporar internată. Cu alte cuvinte, polițistul nostru are nevoie de distragere, iar Anna i-a oferit una.

Săpăturile făcute scot la iveală lucruri care cel mai probabil mai bine ar fi rămas ascunse. Întorsăturile de situație sunt la tot pasul, iar Anna trebuie să le facă față.

Lasă-mă să mint de Clare Mackintosh se poate comanda de aici.

You may also like...

11 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Am tot zis că voi lua și eu cărțile autoarei, dar încă nu m-am îndurat.

 2. Dana spune:

  Cu siguranță mi-ai stârnit interesul, pare o poveste tare captivantă!

 3. Valeria Chertes spune:

  Multumim pentru recenzie.

 4. Silvia spune:

  Da,interesantă poveste!!!

 5. Silvia spune:

  Da, interesantă poveste!!!

 6. Laura spune:

  Mi s-a părut interesantă cartea! Si eu am avut tendinta de a sări peste paragrafe!

 7. Pare super interesanta si captivanta.

 1. 31 august 2021

  […] Lasă-mă să mint – Clare Mackintosh – un thriller antrenant, interesant. […]

 2. 17 februarie 2022

  […] de castane – Søren Sveistrup – UpsBlog.ro. Dana de la Ups Blog m-a făcut să mai adaug un thriller în wishlist. Omul de castane pare a fi exact ceea ce îmi place mie să citesc, atunci când e […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *