Top 3 rochii de zi cu flori din wishlist-ul meu

Chiar dacă în ultima perioadă nu am mai reușit să vă arăt ce hăinuțe frumoase mi-au mai atras atenția, asta nu înseamnă cu nu am tot căutat lucruri frumoase și că nu am wishlist-urile de pe diferite site-uri pline. Astăzi, fiind o zi mohorâtă și cenușie, m-am gândit să public un articol relaxant, pe care să-l parcurgeți cu interes și cu drag și pe care și eu să îl scriu cu gândul la zilele călduroase, libere și vesele.Încă sunt fan iarnă, nu s-a schimbat nimic. Dar asta nu înseamnă că nu mi-e dor de o rochie de zi cu flori sau o pereche de sandale lejere.

Nu-i așa că m-am gândit bine că un articol dedicat rochițelor ne-ar înveseli pe toate? Haideți să trecem la treabă! Astăzi vă prezint top 3 rochii de zi cu flori de pe https://www.jojofashion.ro/Rochii/rochii-de-zi.

Trei rochii de zi cu flori pe placul meu

rochii cu flori de zi

Prima rochie din top-ul meu este această rochie de zi din chiffon cu flori colorate. Are un design tineresc, dar și elegant. Îmi place foarte mult că este cambrată în talie și sunt sigură că s-ar potrivi și tipului meu de siluetă. Îmi place și faptul că are mâneci lungi, vaporoase și lejere. Consider că fundițele de la încheieturi aduc un plus de eleganță, iar aceste detalii mici chiar fac diferența.

rochii cu flori de zi

Foarte frumoasă mi s-a părut și această rochie de zi cu flori multicoloră. Îmi place cordonul care subliază talia. Îmi place și faptul că are umerii goi, dar și mânecile ușor bufante, vaporoase. Florile alese pentru imprimeu sunt foarte delicate și feminine. Cum să nu fie în top 3?

rochii cu flori de zi

Nu se putea ca în top 3 să fie doar rochii cu mâneci, nu-i așa? Ador rochița aceasta lungă și fără mâneci, din vâscoză. Îmi place mult culoarea ei și îmi pare perfectă pentru zilele călduroase care vor urma.


Să nu credeți că mi-a fost ușor să aleg doar trei rochii pe care să vi le prezint. Dacă nu mă credeți, vă invit și pe voi pe JojoFashion și o să îmi dați dreptate

You may also like...

3 Responses

  1. Silvia spune:

    Frumoase toate!!!!

  2. Dana spune:

    Minunate modele! Putem începe să ne pregătim garderoba de primăvară, vară, de pe acest site.

  3. Eva Anca spune:

    Superbe sunt toate trei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *