Trei piese vestimentare noi de la Femme Luxe

A trecut mult timp de când nu v-am mai vorbit despre hăinuțele Femme Luxe. Mă mișc cam greu când e vorba de poze… Ba nu are cine mi le face, ba e urâtă vremea și nu am unde le face. Vechea problemă…

În ultima comandă plasată pe Femme Luxe am avut o cămașă oversized, o pereche de pantaloni de trening și o bluză drăguță. Trebuia să mai am și un costum din două piese, dar probabil nu a mai fost pe stoc și mi s-a expediat coletul fără el. Mi s-a mai întâmplat, nu e o problemă.

Haideți să trecem la treabă și să vă spun câte ceva despre cele trei piese vestimentare din ultima comandă plasată pe Femme Luxe.

Cămașă oversized Femme Luxe

Deși pe site mi s-a părut tare interesantă, nu prea este pentru mine. O cămașă roșie atrage privirea și nu mă mir că mi-am dorit-o, dar parcă nu se așează nicicum pe mine. Îmi place faptul că este lunguță, dar parcă este prea largă. Când o așez frumos în față, nu stă bine la spate și tot așa. Materialul pare a fi de calitate, rezistent, dar din păcate cămașa nu este pentru mine.

Pantaloni de trening

Mai am  trousers de pe Femme Luxe, dar pe alte culori. Când i-am văzut în varianta emerald mi-au sclipit ochii. Îmi place foarte mult nuanța aceasta de verde. O ador pur și simplu! Am purtat pantalonii atunci când am ieșit să ne recreăm la un lac din zonă și într-o scurtă plimbare prin pădure. I-am combinat cu o maletă neagră și o jachetă drăguță, ambele luate tot de pe Femme Luxe de-a lungul timpului. Pantalonii sunt călduroși, deci încă sunt perfecți pentru vremea schimbătoare de la noi. Au și buzunare destul de încăpătoare, așadar nu e nevoie atunci când îi port să iau și o poșetă sau un rucsac după mie dacă nu îmi doresc.

Trebuie să recunosc că dacă nu mă îndepărtez prea mult de casă, prefer să am mâinile libere și să nu car nimic care nu îmi este neapărat necesar. Oricum mi se pune o minge, o trotinetă sau o bicicletă în brațe, să nu credeți că scap de cărat ceva.

Bluză neagră cu umeri decupați

Tare simpatică mi s-a părut bluza aceasta și chiar îmi place cum se așează și cum îmi stă cu ea. Deși era disponibilă pe mai multe culori, am zis să merg la sigur și am ales-o pe cea neagră. Am purtat-o cu o pereche de jeans pe care îi am tot de pe Femme Luxe. Cred că au vreo trei ani deja, dar încă arată foarte bine și îi port destul de des. Sunt elastici, au talia înaltă și sunt comozi. Au și un cordon în talie, dar prefer să îi port fără.

Cam atât despre această comandă Femme Luxe. Per total sunt mulțumită de hăinuțele primite și deja mă gândesc să plasez alta. Cred că mă voi uita mai mult la tops, deoarece se apropie sezonul lor.

De data aceasta, coletul a ajuns în trei săptămâni. A trecut mult timp de când a ajuns așa greu. Dar la câte probleme și schimbări sunt în perioada aceasta în lume, nu e de mirare, mai ales că este expediat din străinătate.

You may also like...

5 Responses

  1. Dana spune:

    Să le porți cu drag, îmi plac mult! Cămașa are o culoare minunată, îmi pare rău că nu ți se potrivește.

  2. Ana-Maria spune:

    Sa le porți cu drag!

  3. Silvia spune:

    Toate arată foarte bine, iar cămașa este super!!!

  4. Faine alegerile tale, ca de obicei.

  5. Eva Anca spune:

    Să le porți cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *