Aparatură necesară pentru unghii cu gel sau ojă semipermanentă

A trecut ceva timp de când nu am mai vorbit despre unghiile cu gel sau semipermanentă. Dacă vă aduceți aminte, în trecut am vorbit mai des despre acest subiect și v-am spus și care sunt materialele necesare pentru a pune unghii cu gel sau pentru a aplica oja semipermanentă. Astăzi vreau să vă spun care este aparatura necesară pentru a pune unghii cu gel.

Bineînțeles, dacă dorești să îți pui doar ție, acasă, nu e absolut necesar să îți cumperi toată aparatura. Dar, dacă vei face această alegere, cu siguranță îți vei ușura munca și vei lucra într-un mediu și într-un ritm mult mai plăcut. Mai ales atunci când îți pui ție unghii cu gel sau îți aplici oja semipermanentă, trebuie să pui accent pe tot ceea ce te poate ajuta să scurtezi timpul. Durează mai mult să îți aplici ție, deoarece timpul în care ții mâna în lampă este unul mort. Adică nu reușești să lucrezi la cealaltă mână, așa cum ai face în caz că ai aplica altcuiva gelul sau oja semipermanentă.

Aparatură necesară pentru unghii cu gel sau semipermanentă, pila electrica profesionala,aspirator praf, lampa led,

Ce aparatură ne trebuie pentru a aplica unghiile cu gel sau oja semipermanentă

  1. Lampa. Lampa nu este opțională. Nu poți usca materialele dacă nu folosești o lampă. Dacă la început lampa UV era cea pe care toată lumea o căuta, acum lampa LED a câștigat teren. De ce? Deoarece usucă materialul mai repede, este mai rezistentă și are și dimensiuni mai mici. Pentru a usca gelul sau oja semipermanentă într-un timp mai scurt, trebuie să te asiguri că lampa LED pe care o vei cumpăra are măcar 48W. Din fericire, acum se găsesc și la prețuri accesibile și nu va fi un efort prea mare să o procuri.
  2. Pilă electrică. Pila electrică te ajută să îndepărtezi ușor și rapid gelul și să cureți bine zona cuticulei. O pilă electrică trebuie să aibă măcar 30.000 rpm pentru a-ți ușura munca. După ce îți achiziționezi pila electrică, e important să alegi și câteva bit-uri potrivite pentru ceea ce îți dorești să faci cu ea.
  3. Aspirator de praf. Nu în ultimul rând, trebuie să îți cumperi un aspirator de praf. Astfel, nu vei inhala tot praful care se crează atunci când pilești gelul și faci întreținerea, în special. Nici nu se va împrăștia prin toată casa. Un astfel de aspirator vine cu săculeț reutilizabil. Adică, după folosire îl poți scutura de praf și spăla, ca mai apoi să îl folosești din nou. Cu cât e mai puternic, aspiratorul va trage mai bine praful. Totuși, 60W mi se par suficienți, mie, personal.

Puteți cumpăra toată aparatura separat, sau puteți căuta kit-uri accesibile, așa cum sunt și cele de pe https://nailsup.ro/. Pe acest site nu găsiți doar aparatură, ci și oje, geluri sau articole necesare pentru nail art.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *