De ce ai nevoie pentru a pune unghii cu gel

V-am tot vorbit despre oja semipermanentă. M-am gândit că ar fi cazul să vă vorbesc puțin și despre unghiile cu gel. La fel ca și în cazul aplicării ojei semipermanetă, este necesar ca gelul folosit să fie de calitate. Fie că vi le puneți singure acasă sau la salon, pentru un rezultat satisfăcător și pentru ca unghiile să nu sufere, acest aspect este esențial. Sunt multe de spus despre acest subiect, dar astăzi am hotărât să vă fac o listă cu materiale necesare pentru a aplica unghii cu gel, în caz că doriți să vi le achiziționați. Fie că vă gândiți să faceți o meserie din asta sau vă doriți să vă jucați pe unghiile voastre, aveți nevoie de aceleași materiale.

Materiale necesare pentru a aplica unghii

Materiale necesare pentru a aplica unghii cu gel

Lista nu este tocmai scurtă și, mă repet, e importat pentru voi ca materialele să fie de calitate:

 • lampă UV 36W
 • pilă 100/180
 • șabloane de costrucție
 • pensulă pentru gel
 • nail prep
 • primer
 • gel pentru bază ( base gel)
 • gel de construcție. Există geluri 3 în 1, care se pot folosi pentru a da baza, pentru construcție, dar și pentru apex. Dacă optați pentru 3 în 1, nu mai aveți nevoie de base gel.
 • gel colorat sau ojă semipermanentă
 • finish gel
 • cover gel. Dacă doriți să vă faceți clasicul french, aveți nevoie și de acest gel de camuflaj, care acoperă defectele unghiei.
 • cleanser sau înlocuitori
 • ulei pentru cuticule

Cam acestea sunt materialele de care aveți nevoie pentru a aplica unghiile cu gel. Bineînțeles, dacă vă hotărâți să faceți această meserie sau pur și simplu să vă aplicați dumneavoastră lunar, o freză (pilă) electrică v-ar ușura mult munca. Era să uit… mai aveți nevoie și de multă rădare și încă puțină… răbdare. Sunt curioasă dacă ați încercat vreodată să vă aplicați singure unghiuțe din gel. Vă invit să îmi spuneți în comentarii.

You may also like...

15 Responses

 1. Dana spune:

  Nici nu mă gândesc să încerc singură, las pe cei care se pricep.❤

 2. anasylvi spune:

  Nu, pare foarte complicat. Eu port unghiile taiate scurt si nu imi bat capul prea mult. 🙂

 3. Eva Anca spune:

  Eu sigur nu as putea sa-mi pun singura. Sunt tare faine unghiile cu gel, chiar le admir la altele, dar pe mine nu m-au tentat.

 4. Silvia spune:

  Nu aș avea răbdarea necesară!

 5. Mi-am pus si eu de vreo doua ori cu gel, dar prea complicat este pentru rabdarea si talentul meu.

 6. valy spune:

  Eu vreau sa incerc… eram curioasa de ce am nevoie ca nu prea știu toate materialele! Mulțumesc de informații!

 7. Giza spune:

  De la ce Firma sunt cele mai bune produse??

 8. Annamaria spune:

  Eu îmi fac dar nu știu de ce după câteva zile se rup sau cad probabil ceva nu fac eu bine

 1. 25 septembrie 2019

  […] este mereu cerut și aplicat pe unghiile doamnelor și domnișoarelor, indiferent dacă vorbim de gel, ojă semipermanentă sau lac de unghii. De multe ori poate diferi intensitatea, în zilele de vară […]

 2. 9 ianuarie 2021

  […] surprinsă, deoarece am observat de-a lungul anului că apărea mereu în statistici. mă refer la De ce ai nevoie pentru a pune unghii cu gel. Probabil pandemia aceasta de Covid-19 are legătură cu interesul ridicat pentru acest subiect. […]

 3. 19 mai 2022

  […] vă aduceți aminte, în trecut am vorbit mai des despre acest subiect și v-am spus și care sunt materialele necesare pentru a pune unghii cu gel sau pentru a aplica oja semipermanentă. Astăzi vreau să vă spun care este aparatura necesară […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *