Îndoiala de Ashley Audrain

Luna trecută, mi-am comandat două cărți foarte faine de pe Libris.ro. Ambele sunt apărute la Editura Litera și ambele sunt extrem de faine. Am citit Îndoiala de Ashley Audrain foarte repede, fiind alertă și având un subiect puțin mai sensibil, pe care l-am mai întâlnit într-o singură carte până acum.

În Îndoiala de Ashley Audrain este prezentată o idee foarte interesantă… Blythe a fost un copil neiubit și chinuit, mama sa a fost de asemenea în aceeași situație și, cumva, tot acest rău a ajuns la fiica lui Blythe – Violet. Așadar, în acest roman putem observa viața distructivă pe care femeile din această familie au dus-o și modul în care fiecare generație a fost afectată.

 Îndoiala de Ashley Audrain

Indoiala de Ashley Audrain nu este doar un roman captivant, care se citește pe nerăsuflate, ci prezintă, de asemenea, o perspectivă profund provocatoare și curajoasă asupra maternității, iar, ca stil, este una dintre cele mai frumoase proze ale anului.” – Aimee Molloy, autoarea bestsellerului O mamă perfectă

Blythe nu a avut deloc o viață ușoară. Mama sa nu i-a fost niciodată mamă cu adevărat. Avea o mulțime de probleme și de cele mai multe ori nu câștiga lupta cu demonii trecutului. Blythe a învățat singură să fie femeie și și-a dorit foarte mult să fie o mamă bună și iubitoare, exact așa cum propria sa mamă nu a fost.

Blythe și Fox au avut o relație frumoasă și o căsătorie reușită. Problemele dintre ei au apărut atunci când Violet s-a născut. Fox avea unele așteptări de la Blythe, dar ea nu a reușit să stabilească o adevărată conexiune cu fiica sa. Era conștientă că nu se comportă așa cum ar trebui și știa că modul în care fiica sa se comportă în preajma sa este un semn de revoltă, o pedeapsă. Fetia creștea, iar Blythe era tot mai sigură că ceva nu este în ordine cu ea. Vedea o cruzime la ea pe care nu o observa la ceilalți copii. Fox nu observa sau cel puțin nu dorea să observe și să interpreteze.

Cu trecerea timpului. Blythe a hotărât să mai dea o șansă maternității și a mai făcut un copil. De data aceasta, legătura maternă de care vorbea toată lumea s-a creat, iar ea nu a fost niciodată mai fericită. Încerca să facă totul bine și își împărțea timpul între cei doi copii. Blythe și-a trăit viața la care visase. Asta până când un accident oribil s-a întâmplat, iar viața de vis a fost spulberată. Blythe a încearcat să își revină, dar nu a putut trece peste siguranța pe care o avea în legătură cu vinovatul accidentului. Ce s-a întâmplat de fapt? Vă invit pe voi să aflați, citind Îndoiala de Ashley Audrain.

You may also like...

2 Responses

  1. Silvia spune:

    O recenzie minunată!!!!

  2. Eva Anca spune:

    Cred că este o carte interesantă. Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *