Vine vara… E timpul să ne cumpărăm sandale!

Știu că multe dintre voi deja sunteți sătule de căldură, dar nu e și cazul meu. Dat fiind că locuiesc într-o zonă de munte, abia acum parcă încep să prin curaj să scot hainele mai subțiri la îndemână. Care e partea cea mai frumoasă? Ei, bine, deloc surprinzător, faptul că ne bucurăm de plăcerea de a ne cumpăra lucruri noi, pentru a ne întregi garderoba.

Astăzi, spre exemplu, m-am uitat după sandale de damă. Am nevoie de unele noi și am început deja căutările online. M-am oprit la magazinul online Intrend.ro și am adăugat în coș încălțăminte pentru toată familia. Totuși, în articolul de astăzi mă voi limita la sandale și vă voi arăta ce m-a atras cel mai mult.

Sandale de damă la prețuri accesibile

sandale fara toc ,sandale cu barete, sandale piele,sandale dama,

Prima și prima oară m-am uitat după o pereche de sandale pentru toate zilele. Ceva ce să se potrivească cam la orice, să fie casual și să fie comode. Aceste sandale cu barete, negre mi se par perfecte. Par a fi rezistente și sunt și tare drăguțe. Sunt din piele ecologică, iar talpa este din cauciuc. Par a fi comode și să asigure stabilitatea necesară.

sandale dama,sandale elegante,sandale toc patrat, sandale rosii, sandale vara, sandale cu toc inalt,

Și sandalele de damă roșii cu baretă Chameli au ajuns la mine în wishlist. Sunt feminine și îndrăznețe. Sunt din piele întoarsă, cu vârf oval și cu toc pătrat de doar 5,5 cm. După părerea mea, este un toc potrivit pentru ținutele de zi. Suficient de înalt pentru a oferi un aspect elegant ținutei, dar și suficient de mic pentru a-l purta o zi întreagă fără probleme.

sandale dama,sandale elegante,sandale toc subtire, sandale holografice, sandale vara, sandale cu toc inalt,

Cea de-a treia pereche de sandale de damă pe care o am în wishlist pe Intrend.ro este puțin mai elegantă. Dat fiind că, la fel ca în fiecare vară, vom avea câteva evenimente la care vom participa, nu am cum să nu mă gândesc să îmi iau și o pereche de sandale cu toc înalt și subțire. Mi se par extrem de elegante și feminine. Aceste sandale de damă ies în evidență prin efectul holografic atât de apreciat în ultima perioadă. Sunt finuțe, dar și deosebite. Au tocul de 11 cm și se închid cu fermoar. Deja îmi și imaginez cu ce le-aș combina și ce ținute aș crea.


Acestea sunt cele trei perechi de sandale pe care mi-ar plăcea să le port vara aceasta. Credeți-mă că nu mi-a fost deloc ușor să le aleg, deoarece pe site au o mulțime de modele frumoase.

You may also like...

3 Responses

  1. Dana spune:

    Ce frumoase sunt! Trebuie sa vizitez site ul!

  2. Silvia spune:

    Sunt foarte frumoase!!!

  3. Eva Anca spune:

    Tare frumoase sunt toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *